Altijd de laagste prijsgarantie!

0 artikelen  

Verwijder alle

Geen resultaten.


LS Marmo 55 vloeren bij Luxury Floors

Het merk Lifestyle bestaat al lang, deze vloeren fabrikant staat bekend om het maken van kwalitatief hoogwaardige vloeren, zowel laminaat als PVC. De vloeren van LS staan bekend om de lange levensduur, samen met een gemiddelde garantietermijn van 25 jaar weet u zeker dat u nog jaren lang van uw vloer kan genieten. Bovendien staat het merk er ook om bekend dat de vloeren erg makkelijk te leggen zijn. Waar u ook naar opzoek bent, bij Luxury Floors hebben wij wat u zoekt!

Waarom LS Marmo PVC kopen bij Luxury Floors?

De structuur van een LS Marmo PVC vloer loopt zeer mooi in elkaar over, wat voor een prachtig geheel zorgt. Door het handige kliksysteem zijn de LS vloeren relatief eenvoudig te leggen.

PVC aanbiedingen

Luxury Floors heeft door het gehele jaar fantastische pvc aanbiedingen. Bekijk ze op onze aanbiedingen pagina. Zo verkopen we vele tientallen vloeren tegen meer dan 50% en soms meer dan 75% korting. Daarnaast bieden we restpartijen aan vanaf €0,75 per m²!

Bekijk snel onze PVC aanbiedingen of kom langs in onze outlet.

Koop nu een LS Marmo 55 PVC vloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een LS Marmo 55 vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen