5 artikelen  

Verwijder alle


LS Marmer 55 bij Luxury Floors: laminaat/PVC vloeren van hoge kwaliteit

Headlam Lifestyle is een merk en vloerenproducent en produceert al jaren vloeren van hoge kwaliteit. Headlam Lifestyle is één van de grotere vloerenproducenten voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is groot geworden door het leveren van kwaliteit, inventiviteit en service. Precies de waarden waar Luxury Floors zich ook mee identificeert. Om deze reden is Luxury Floors dan ook een dealer van Headlam Lifestyle producten.

De voordelen van LS Marmer 55 PVC vloeren

Al het PVC van Headlam Lifestyle kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is het PVC erg mooi. Headlam Lifestyle is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne PVC vloeren maken. Wat voor design het PVC ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer. Overal wordt op gelet, tot in de kleinste details. Dit betekent ook dat het Headlam Lifestyle PVC erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze PVC vloeren ook nog eens watervast, dus geen paniek wanneer u iets knoeit!

PVC van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van PVC zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u de LS Marmer 55 vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de LS Marmer 55 vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Koop nu een LS Marmer 55 PVC vloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een LS Marmer 55 vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen