Altijd de laagste prijsgarantie!

11 artikelen  

Verwijder alle

De uitstraling van de Hoomline Ambassador

De Ambassador collectie bevat allemaal mooie houtdessins. De vloeren zijn in verschillende patronen beschikbaar waaronder visgraat. De complete collectie bevat de volgende kleuren en patronen:

De Ambassador vloeren zien er enorm realistisch uit en hebben daarnaast een ongekend voelbare structuur. Hierdoor zien de vloeren er niet alleen uit als parket, ze voelen ook exact zo. De vloer is uitgewerkt in een matlook en heeft 4 V-groeven. Deze PVC-vloeren zijn een perfecte vervanging voor echte houten vloeren dus.

De Ambassador vloeren: de uitstraling van parket, de eenvoud van PVC

De collectie kenmerkt zich door de oppervlakte van de PVC vloer. Deze is zeer gemakkelijk te reinigen en daardoor ook erg hygienisch. De PVC-vloeren zijn ongevoelig voor vocht. Dit maakt ze zeer geschikt voor toepassing in ruimtes zoals de keuken en de badkamer. Iets wat met echt hout vaak geen optie is.

De Hoomline Ambassador: een duurzame en comfortabele vloer

Door het kenmerkende oppervlak van de vloer is de vloer erg onderhoudsarm. U hoeft niet meer elke week te stofzuigen of te dweilen. Daarnaast heeft de vloer een extra dikke toplaag van maar liefst 0,55mm. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor krasjes of beschadiging aan de Ambassador vloer. De hardheid van deze vloer is erg hoog. Een erg duurzame vloer dus, die lang mooi blijft en lang meegaat.

Naast duurzaam is de vloer ook erg comfortabel. De Hoomline vloer is geschikt voor vloerverwarming. Verder heeft de vloer geluidsabsorberende en voet-warme eigenschappen. Dit maakt de vloer tot een erg comfortabele vloer voor in het hele huis.

Koop je Ambassador vloer bij Luxury Floors

Overtuigd van de Ambassador PVC vloer? Koop deze vloer bij Luxury Floors. Bij ons krijgt u de laagste prijsgarantie, u vindt de vloer dus nergens goedkoper! Is dit wel het geval, dan krijgt u de vloer van ons helemaal gratis. Daarnaast wordt de vloer binnen 24 uur geleverd, en heeft u dus snel plezier van uw nieuwe vloer.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen