15 artikelen  

Verwijder alle

Gerflor Creation 55 vloeren bij Luxury Floors

Gerflor staat bekend om het maken van kwalitatief hoogwaardige PVC-vloeren. De vloeren van Gerflor staan bekend om de lange levensduur, samen met een gemiddelde garantietermijn van 25 jaar weet u zeker dat u nog jarenlang van uw vloer kan genieten. Bovendien staat het merk er ook om bekend dat de vloeren erg makkelijk te leggen zijn. Waar u ook naar opzoek bent, bij Luxury Floors hebben wij wat u zoekt!

De voordelen van Gerflor Creation 55 PVC-vloeren

Al het PVC van Gerflor kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is het PVC erg mooi. Gerflor houdt de trends nauwlettend in de gaten en speelt hier goed op in met prachtige PVC-vloeren. De vloeren zijn zeer goed bestand tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze PVC- vloeren ook nog eens watervast, dus geen paniek wanneer u iets knoeit!

Wat kost PVC

De prijzen van PVC verschillen sterk per type en per merk. De prijs hangt bijvoorbeeld erg af van de grootte, dikte en structuur. Bij Luxury Floors verkopen we al PVC vanaf €32,95 per m². Bovendien krijgt u bij ons altijd de laagste prijsgarantie. De prijzen op onze website zijn altijd vermeld inclusief btw, zodat u nooit onverwachts voor hogere uitgaven komt te staan.

Bestel nu een Gerflor Creation 55 PVC-vloer bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Gerflor vloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuisbezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen. Ziet u uw gewenste Gerflor Creation 55 vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis! * Bekijk de voorwaarden.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen