Altijd de laagste prijsgarantie!

41 artikelen  

Verwijder alle


Geïnteresseerd in hoogwaardig PVC van Gerflor? Zo goedkoop als bij Luxury Floors vindt u Gerflor Creation 30 Clic PVC vloeren nergens, u heeft al een Gerflor Creation 30 Clic vloer vanaf €29,95 per m². Profiteer nu gauw van onze laagste prijsgarantie. Ziet u dezelfde laminaatvloer voor een lagere prijs, dan krijgt u deze compleet gratis bij ons.

Gerflor Creation 30 Clic vloeren bij Luxury Floors

Het merk Gerflor bestaat al jaren, deze vloeren fabrikant staat bekend om het maken van kwalitatief hoogwaardige vloeren. De vloeren van Gerflor staan bekend om de lange levensduur, samen met een gemiddelde garantietermijn van 25 jaar weet u zeker dat u nog jaren lang van uw vloer kan genieten. Bovendien staat het merk er ook om bekend dat de vloeren erg makkelijk te leggen zijn. Waar u ook naar opzoek bent, bij Luxury Floors hebben wij wat u zoekt!

Waarom Gerflor Creation 30 Clic PVC vloer kopen bij Luxury Floors?

De planken van een Gerflor Creation 30 Clic PVC-vloer lopen zeer mooi in elkaar over, wat voor een prachtig geheel zorgt. Door het handige kliksysteem zijn de Gerflor vloeren relatief eenvoudig te leggen.

PVC van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van PVC zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u de Gerflor Creation 30 Clic vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de Gerflor Creation 30 Clic vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Bestel nu een Gerflor Creation 30 Clic PVC vloer bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Gerflor vloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuisbezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen. Ziet u uw gewenste Gerflor Creation 30 Clic vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen