11 artikelen  

Verwijder alle

De voordelen van een Gerflor Creation 30 PVC-vloer bij Luxury Floors

Gerflor PVC heeft een gevestigde naam in de wereld van de vloeren. Dit hebben ze verdient door jarenlang kwaliteit te bieden, bij te blijven met de trends en hierop in te blijven spelen. Hierdoor heeft elke Gerflor PVC-vloer een mooie uitstraling en mag de klant rekenen op kwaliteit. De Creation 30 collectie heeft een aantal mooie voordelen:

  • De Gerflor Creation 30 vloeren zijn eenvoudig te leggen
  • Er is een ruime keuze in kleur en design
  • De Gerflor Creation 30 vloeren zijn duurzaam

Waarom Gerflor Creation 30 PVC-vloer kopen bij Luxury Floors?

De structuur van een Gerflor Creation 30 PVC-vloer heeft een zeer mooie overloop, wat voor een prachtig geheel zorgt. Door het handige kliksysteem zijn de Gerflor vloeren relatief eenvoudig te leggen.

PVC aanbiedingen

Luxury Floors heeft door het gehele jaar fantastische PVC aanbiedingen. Bekijk ze op onze aanbiedingen pagina. Zo verkopen we vele tientallen vloeren tegen meer dan 50% en soms meer dan 75% korting. Daarnaast bieden we restpartijen aan vanaf €0,75 per m²!

Bekijk snel onze PVC aanbiedingen of kom langs in onze outlet.

Koop nu een Gerflor Creation 30 PVC-vloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een Gerflor Creation 30 vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.cre

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen