Altijd de laagste prijsgarantie!

6 artikelen  

Verwijder alle


Exquisit 0.5 Wood bij Luxury Floors: laminaat/PVC vloeren van hoge kwaliteit

Exquisit is een merk en vloerenproducent en produceert al jaren vloeren van hoge kwaliteit. Exquisit is één van de grotere vloerenproducenten voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is groot geworden door het leveren van kwaliteit, inventiviteit en service. Precies de waarden waar Luxury Floors zich ook mee identificeert. Om deze reden is Luxury Floors dan ook een dealer van Exquisit producten.

De voordelen van een Exquisit 0.5 Wood PVC vloer bij Luxury Floors

Exquisit PVC heeft een gevestigde naam in de wereld van de vloeren. Dit hebben ze verdient door jarenlang kwaliteit te bieden, bij te blijven met de trends en hierop in te blijven spelen. Hierdoor heeft elke Exquisit PVCvloer een mooie uitstraling en mag de klant rekenen op kwaliteit. Bij het ontwikkelen van de Exquisit 0.5 Wood collectie heeft Exquisit de focus gelegd op de kwaliteit, uitstraling en comfort.

PVC van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van PVC zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u de Exquisit 0.5 Wood vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de Exquisit 0.5 Wood vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Koop nu een Exquisit 0.5 Wood PVC vloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een Exquisit 0.5 Wood vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen