5 artikelen  

Verwijder alle


De voordelen van een Douwes Dekker Praktisch Plank vloer

Naast het natuurlijke uiterlijk van de vloer dat ervoor zorgt dat deze niet te onderscheiden is van een echte houten vloer, heeft de Douwes Dekker Praktisch Plank vloer nog vele andere voordelen. Met deze PVC vloer hoeft u niet bang te zijn voor waterbeschadiging, omdat de vloer volledig waterbestendig is. De vloer beschikt over een toplaag van kunststof die ervoor zorgt dat vocht niet in de vloer kan trekken. Daarnaast is de vloer verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen zodat voor iedere smaak een geschikte Douwes Dekker Praktisch Plank vloer is.

Breng sfeer in uw interieur

Door het uiterlijk van een echte houten vloer zorgt deze PVC vloer van Douwes Dekker ervoor dat een ruimte sfeer en gezelligheid krijgt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Douwes Dekker Praktisch Plank Click PVC 04877 Wafel met een licht eiken kleur die goed te combineren is met verschillende kleuren in het interieur. Met het handige kliksysteem is de vloer binnen een handomdraai gelegd.

De Douwes Dekker Praktisch Plank PVC vloer is onderhoudsvriendelijk

De slijtlaag en waterbestendigheid van de vloer zorgen ervoor dat de Douwes Dekker Praktisch Plank een onderhoudsvriendelijke PVC vloer is. U maakt de vloer gemakkelijk schoon met een stofzuiger of dweil zonder dat er beschadigingen ontstaan. Daarnaast is de vloer geschikt voor vloerverwarming en ervaart u optimaal gebruiksgemak. Voor een beetje extra gemak kunt u gebruik maken van onze legservice en kunt u voor u het weet genieten van een nieuwe vloer.

Douwes Dekker Praktisch Plank vloer kopen bij Luxuryfloors

Wilt u een Douwes Dekker Praktisch Plank PVC vloer kopen? Dan bent u bij Luxury Floors op de juiste plek. Met al jarenlang het grootste assortiment aan vloeren geven wij u graag het geschikte advies voor de juiste vloer. Wij bieden de laagste prijsgarantie en ook kunt u bij ons terecht voor keramische tegels, laminaat en nog veel meer. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op en krijg uw vloer al binnen 24 uur thuis geleverd!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen