Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Rigid Click vloer

6 artikelen  

Verwijder alle


Hoge kwaliteit Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Rigid Click bij Luxury Floors

De Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Rigid Click vloeren zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer mooie overloop. De vloeren staan bekend om hun slijtvastigheid en hebben 25 jaar garantie. De Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Rigid Click collectie bestaat uit de volgende vloeren:

Douwes Dekker Ambitieus Trendy Visgraat Honing Click PVC 04756

Douwes Dekker Ambitieus Trendy Visgraat Kaneel Click PVC 04858

Douwes Dekker Ambitieus Trendy Visgraat Salmiak Click PVC 04857

Douwes Dekker Ambitieus Trendy Visgraat Caramel Click PVC 04856

Waarom een Douwes Dekker Ambitieus Trendy Visgraat PVC vloer kopen bij Luxury Floors

De structuur van een Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Rigid Click PVC loopt zeer mooi in elkaar over, wat voor een prachtig geheel zorgt. Door het handige kliksysteem zijn de Douwes Dekker vloeren relatief eenvoudig te leggen.

Wat kost PVC?

De prijzen van PVC verschillen sterk per type en per merk. De prijs hangt bijvoorbeeld erg af van de grootte, dikte en structuur. Bij Luxury Floors verkopen we al Douwes Dekker PVC vanaf €36,95 per m². Bovendien krijgt u bij ons altijd de laagste prijsgarantie. De prijzen op onze website zijn altijd vermeld inclusief btw, zodat u nooit onverwachts voor hogere uitgaven komt te staan.

Bestel nu een Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Rigid Click PVC vloer bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Douwes Dekker vloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuisbezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen