Altijd de laagste prijsgarantie!

Douwes Dekker Ambitieus Tegel Rigid Click vloer

3 artikelen  

Verwijder alle


Douwes Dekker Ambitieus Tegel Rigid Click vloeren bij Luxury Floors

Het merk Douwes Dekker bestaat al sinds een tijd, deze vloeren fabrikant staat bekend om het maken van kwalitatief hoogwaardige vloeren. De vloeren van Douwes Dekker staan bekend om de lange levensduur, samen met een gemiddelde garantietermijn van 25 jaar weet u zeker dat u nog jaren lang van uw vloer kan genieten. Bovendien staat het merk er ook om bekend dat de vloeren erg makkelijk te leggen zijn. Waar u ook naar opzoek bent, bij Luxury Floors hebben wij wat u zoekt!

De voordelen van Douwes Dekker Ambitieus Tegel Rigid Click PVC vloeren

Al het PVC van Douwes Dekker kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is het PVC erg mooi. Douwes Dekker is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne PVC vloeren maken. Wat voor design het PVC ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer. Overal wordt op gelet, tot in de kleinste details. Dit betekent ook dat het Douwes Dekker PVC erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze PVC vloeren ook nog eens watervast, dus geen paniek wanneer u iets knoeit!

PVC van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van pvc zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u de Douwes Dekker Ambitieus Tegel Rigid Click vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de Douwes Dekker Ambitieus Tegel Rigid Click vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Koop nu een Douwes Dekker Ambitieus Tegel Rigid Click PVC vloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een Douwes Dekker Ambitieus Tegel Rigid Click PVC vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen