Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank vloer

13 artikelen  

Verwijder alle


Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank vloeren bij Luxury Floors

Het merk Douwes Dekker bestaat al sinds een tijd, deze vloeren fabrikant staat bekend om het maken van kwalitatief hoogwaardige vloeren De vloeren van Douwes Dekker staan bekend om de lange levensduur, samen met een gemiddelde garantietermijn van 25 jaar weet u zeker dat u nog jaren lang van uw vloer kan genieten. Bovendien staat het merk er ook om bekend dat de vloeren erg makkelijk te leggen zijn. Waar u ook naar opzoek bent, bij Luxury Floors hebben wij wat u zoekt!

De voordelen van Douwes Dekker PVC vloeren

Al het PVC van Douwes Dekker kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is het PVC erg mooi. Douwes Dekker is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne PVC vloeren maken. Wat voor design het PVC ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer. Overal wordt op gelet, tot in de kleinste details. Dit betekent ook dat het Douwes Dekker PVCerg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze PVC vloeren ook nog eens watervast, dus geen paniek wanneer u iets knoeit!

Wat kost PVC?

De prijzen van PVC verschillen sterk per type en per merk. De prijs hangt bijvoorbeeld erg af van de grootte, dikte en structuur. Bij Luxury Floors verkopen we al Douwes Dekkers PVC vanaf €36,95 per m². Bovendien krijgt u bij ons altijd de laagste prijsgarantie. De prijzen op onze website zijn altijd vermeld inclusief btw, zodat u nooit onverwachts voor hogere uitgaven komt te staan.

Bestel nu een Douwes Dekker PVC vloer bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Douwes Dekker vloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuisbezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen