1 artikelen  

Verwijder alle


Douwes Dekker Ambitieus plank bij Luxury Floors: PVC vloeren van hoge kwaliteit

Douwes Dekker is een merk en vloerenproducent en produceert al geruime tijd vloeren van hoge kwaliteit. Douwes Dekker is één van de grotere vloerenproducenten voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is groot geworden door het leveren van kwaliteit, inventiviteit en service. Precies de waarden waar Luxury Floors zich ook mee identificeert. Om deze reden is Luxury Floors dan ook een dealer van Douwes Dekker producten.

Waarom Douwes Dekker Ambitieus plank PVC vloer kopen bij Luxury Floors?

De planken van een PVC-vloer lopen zeer mooi in elkaar over, wat voor een prachtig geheel zorgt. Door het handige kliksysteem zijn de Douwes Dekker vloeren relatief eenvoudig te leggen.

PVC aanbiedingen

Luxury Floors heeft door het gehele jaar fantastische pvc aanbiedingen. Bekijk ze op onze aanbiedingen pagina. Zo verkopen we vele tientallen vloeren tegen meer dan 50% en soms meer dan 75% korting. Daarnaast bieden we restpartijen aan vanaf €0,75 per m²!

Bekijk snel onze PVC aanbiedingen of kom langs in onze outlet.

Koop nu een Douwes Dekker Ambitieus PVC vloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een Douwes Dekker Ambitieus PVC vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen