Donkere PVC vloeren


Bent u op zoek naar een donkere PVC vloer voor in uw woning of bedrijfspand? Donkergekleurde vloeren zijn stijlvol en elegant en geven uw interieur echt wat extra's. Durft u het aan? Bekijk dan ons assortiment hieronder. Wij hebben talloze PVC vloeren met een donkere kleur, zoals zwart, donkergrijs, donkerbruin en donker eiken. En met een visgraatstructuur of een betonlook laat u hem er nog extra uitspringen. Bekijk gauw onze collectie hieronder, bestel uw favoriet en profiteer van onze laagste prijsgarantie.

De voordelen van een PVC vloer

Wilt u graag een donkere vloer, dan kunt u kiezen uit verschillende vloertypen, zoals laminaat, PVC en hout. Kiest u voor PVC, dan profiteert u van vele voordelen:

 • Natuurlijke uitstraling: PVC vloeren zijn nauwelijks van echt hout of beton te onderscheiden;
 • Geschikt voor iedere ruimte: u kunt dit type vloer overal in huis leggen, zeker omdat het ook waterbestendig is;
 • Hoge kwaliteit: PVC gaat erg lang mee en kan wel tegen een stootje;
 • Duurzaam: naast de lange levensduur wordt het productieproces ook steeds milieuvriendelijker;
 • Vloerverwarming: deze vloer is ook prima te combineren met vloerverwarming;
 • Prijs: PVC staat bij uitstek bekend om de goede prijs/kwaliteitverhouding.

Waarom kiezen voor een donkere PVC vloer?

Een donkere vloer is niet voor iedereen, dat geven we toe. Maar als u het aandurft, dan wordt u gegarandeerd blij van het resultaat. Waarom dat zo is:

 • Een donkere PVC vloer geeft iedere woning de uitstraling van een luxe appartement in New York of Parijs. Het voegt exclusiviteit en elegantie toe aan uw woonruimte. En daarvoor hoeft u dus echt geen huis van acht ton te bezitten.
 • PVC met een donkere kleur voegt ook warmte en gezelligheid toe aan uw woonruimte. Als u de juiste balans weet te vinden tussen licht en donker, bijvoorbeeld door het neerzetten van licht gekleurde meubels, creëert u een weergaloze uitstraling en een behaaglijke en knusse woning.
 • Een donkere vloer, die maakt mijn woning toch kleiner? Dit wordt vaak gedacht, maar met behulp van lichtgekleurde muren en extra brede PVC-stroken creëert u juist het tegenovergestelde effect.
 • Donker PVC is tot slot in veel verschillende varianten verkrijgbaar. Zo vindt u bij ons vloeren in de kleuren zwart, donkergrijs, donkerbruin en donker eiken. En wilt u nog meer karakter toevoegen aan uw vloer, kies dan voor een visgraatpatroon of een Hongaarse puntstructuur.

Donkere PVC vloeren in verschillende kleuren

Bij Luxury Floors vindt u donkere PVC vloeren in verschillende kleuren. Zo heeft u de keuze uit:

 • Zwart
 • Donkerbruin
 • Donkergrijs
 • Donker eiken

Donkere visgraat PVC vloeren

Er zijn tegenwoordig maar weinig PVC vloeren populairder dan die met een visgraatpatroon. Een donkere visgraat PVC vloer staat dan ook prachtig in iedere woning. Een variant hierop, met een iets strakkere uitstraling, is de Hongaarse punt vloer. Beide vindt u uiteraard terug in ons assortiment.

Houtlook en betonlook

Eén van de voordelen van PVC is de vele uitstralingen die ermee te creëren zijn. Veel daarvan kun je onderverdelen in de houtlook en de betonlook. PVC vloeren met een houtlook hebben een zeer natuurlijke uitstraling en zijn nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Hetzelfde geldt voor betonlook PVC, maar dan ten opzichte van een betonvloer. Beide vloertypen hebben we in donkere varianten beschikbaar.

Donkere PVC vloer kopen bij Luxury Floors

Bent u overtuigd van de voordelen van donkergekleurd PVC? Bestel dan gauw uw favoriet bij Luxury Floors. Bij ons vindt u PVC vloeren met een donkere kleur in verschillende soorten en maten. Wij voeren daarnaast alleen de beste merken, waardoor u kunt kiezen uit modellen van Quick-Step, Gerflor, COREtec, Douwes Dekker en meer.

Bij ons profiteert u van snelle levering in heel Nederland en België. Bestelt u vandaag uw vloer, dan heeft u hem morgen in huis. En dankzij onze laagste prijsgarantie betaalt u nooit te veel. Kunt u tot slot wel wat hulp gebruiken bij het leggen van uw vloer, dan komen onze professionele vloerenleggers graag bij u langs.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen