14 artikelen  

Verwijder alle
COREtec The Naturals PVC vloeren bij Luxury Floors: PVC vloeren van hoge kwaliteit

COREtec is een merk en vloerenproducent en produceert al geruime tijd vloeren van hoge kwaliteit. COREtec is één van de grotere vloerenproducenten voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is groot geworden door het leveren van kwaliteit, inventiviteit en service. Precies de waarden waar Luxury Floors zich ook mee identificeert. Om deze reden is Luxury Floors dan ook een dealer van COREtec producten.

Waarom COREtec The Naturals PVC vloer kopen bij Luxury Floors?

De structuur van een COREtec The Naturals PVC-vloer loopt zeer mooi in elkaar over, wat voor een prachtig geheel zorgt. Door het handige kliksysteem zijn de COREtec vloeren relatief eenvoudig te leggen.

PVC van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van pvc zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u de COREtec The Naturals vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de COREtec The Naturals vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Koop nu een COREtec The Naturals PVC vloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een COREtec The Naturals vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen