6 artikelen  

Verwijder alle


De vloer is 100% waterbestendig

De meerdere lagen van het hoogste kwaliteit PVC zorgen ervoor dat deze klikvloer compleet waterbestendig is. Dit maakt de vloer ideaal voor elke ruimte. De unieke COREtec® technologie maakt de vloer bestendig tegen kleine hoeveelheden water zoals een omgevallen vaas. Hiernaast is de vloer door deze technologie ook bestendig tegen hevigere omstandigheden zoals die in een keuken of een badkamer. Zo kunt u in elke ruimte een COREtec Essentials 1800++ vloer kwijt zonder u zorgen te maken dat water uw vloer beschadigt.

COREtec Essentials 1800++ is kras- en slijtvast

Niet alleen zorgen de acht lagen waar deze klikvloer uit bestaat voor 100% waterbestendigheid, maar deze kunststoflagen zorgen ook voor een hoge kras- en slijtbestendigheid. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw nieuwe vloer beschadigd raakt in de drukste ruimtes. Zelfs de scherpe nagels van uw huisdieren of het fanatieke gespeel van uw kinderen zijn geen partij voor de PVC vloeren uit deze serie. Dit maakt de COREtec Essentials 1800++ geschikt voor elk huishouden.

Geluidsoverlast is verleden tijd

Last van buren die klagen over het gestamp van u of uw kinderen? Dan zijn de COREtec Essentials 1800++ vloeren iets voor u. doordat de onderste laag van kurk gemaakt is, worden de meeste geluiden uitstekend gedempt door deze vloer. Met een constante geluidisolatie van 17 decibel zijn klachten over gestamp verledentijd. Ideaal dus als u zeurende onderburen heeft.

Geen ondervloer nodig met de COREtec Essentials 1800++

Diezelfde kurken onderlaag die u het gezeur van uw buren bespaard, zorgt er ook voor dat een ondervloer in de meeste gevallen niet nodig is. Net uw oude vloer verwijderd? Maak u geen zorgen! Zolang de vloer schoon en vrij van lijm en spijkers is, kan de PVC vloer gelegd worden zonder een extra ondervloer. Dit is mogelijk doordat de kurken onderlaag alle oneffenheden in uw vloer corrigeert. Hiermee bespaart u dus zowel geld als tijd doordat het leggen van een ondervloer niet nodig is.

Eenvoudig te installeren

Het niet hoeven te leggen van een ondervloer maakt het zelf leggen van de nieuwe PVC vloer een stuk makkelijker. Dit gecombineerd met het handige kliksysteem dat in alle vloeren uit deze serie geïntegreerd is zorgt ervoor dat u zelf eenvoudig uw nieuwe vloer kunt installeren. Zo transformeert u dus met weinig moeite de complete look van uw ruimte. Legt u de vloer toch liever niet zelf? Dan doen de professionals van Luxury Floors dit natuurlijk met veel plezier voor u.

COREtec Essentials 1800++ vloeren bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors bieden we een ruim assortiment aan verschillende stijlen uit de Essentials 1800++ serie aan, zo kunt u dus een vloer kiezen die perfect past bij het design van uw ruimte. Niet alleen heeft Luxury Floors een ruim aanbod aan vloeren, we hanteren ook de laagste prijsgarantie van Nederland. U heeft dus gegarandeerd de laagste prijs.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen