Bij Luxury Floors koopt u goedkope PVC-vloeren van topkwaliteit. U vindt hier de goedkoopste PVC-vloeren van topmerken vanaf €57,95 per m². Luxury Floors heeft een ruim assortiment vloeren met houtstructuur of tegelstructuur. De vloeren zijn niet te onderscheiden van natuurlijk materiaal. Bekijk snel ons assortiment.

35 artikelen  

Verwijder alle


COREtec Authentics bij Luxury Floors: PVC vloeren van hoge kwaliteit

COREtec is een merk en vloerenproducent en produceert al jaren vloeren van hoge kwaliteit. COREtec is één van de grotere vloerenproducenten voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is groot geworden door het leveren van kwaliteit, inventiviteit en service. Precies de waarden waar Luxury Floors zich ook mee identificeert. Om deze reden is Luxury Floors dan ook een dealer van COREtec producten.

Waarom COREtec Authentics PVC-vloer kopen bij Luxury Floors?

De planken van een COREtec Authentics PVC-vloer lopen zeer mooi in elkaar over, wat voor een prachtig geheel zorgt. Door het handige kliksysteem zijn de COREtec Authentics vloeren relatief eenvoudig te leggen.

PVC aanbiedingen

Luxury Floors heeft door het gehele jaar fantastische PVC aanbiedingen. Bekijk ze op onze aanbiedingen pagina. Zo verkopen we vele tientallen vloeren tegen meer dan 50% en soms meer dan 75% korting. Daarnaast bieden we restpartijen aan vanaf €0,75 per m²!

Bekijk snel onze laminaat aanbiedingen of kom langs in onze outlet.

Online COREtec Authentics laminaat vloer bestellen bij Luxury Floors

Bestel nu een COREtec Authentics vloer bij Luxury Floors. De bovenstaande prijzen zijn inclusief btw. Luxury Floors bezorgd door heel Nederland en België binnen 24 uur en de vloer komt compleet met plinten en ondervloer.

Als u er nog niet helemaal uit bent raden we aan om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Ons personeel helpt u graag en kan u voorzien van persoonlijk advies.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen