45 artikelen  

Verwijder alle


Kwaliteit PVC tegen scherpe prijzen

De vloeren bevatten prachtige designs die zijn voorzien van een voelbare houtnerfstructuur. Mede dankzij de hele mooie toplaag zijn de PVC vloeren van Budget Line nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren. Het assortiment is ook erg divers, zo vindt u PVC vloeren met houtstructuur en tegelstructuur. Beide zijn te vinden in verschillende tinten. Zo vindt u altijd wat u zoekt! Vloeren van het merk Budget Line zijn van hoge kwaliteit, zo beschikken de vloeren over een SPC Stone Polymer Composite. Deze SPC drager maakt het PVC erg stabiel.

Gemakkelijk te leggen dankzij Klik PVC

De Budget Line PVC vloeren zijn erg gemakkelijk te leggen dankzij het click-systeem. Een clickvloer is voorzien van een uniclick verbinding waardoor de vloeren gemakkelijker te leggen zijn dan een plak vloer. Het is goed te vergelijken met het leggen van laminaat. Het is belangrijk dat er een goede ondervloer onder de PVC clickvloer ligt. Bij Luxury Floors verkopen wij alleen maar de beste kwaliteit ondervloeren. Click PVC vloeren kunt u ook leggen in combinatie met vloerverwarming. De click vloeren hebben dezelfde eigenschappen en voordelen als de PVC vloeren die vast gelijmd worden. Het extra voordeel is dat de click vloeren makkelijker te leggen zijn.

Voordelen Budget Line PVC vloeren

De vloeren van het merk Budget Line kennen vele voordelen. We hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • De vloeren zijn erg duurzaam en gemakkelijk te onderhouden
  • De vloeren zijn voor elke ruimte geschikt
  • De vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming
  • De vloeren zijn van hoge kwaliteit en bijna niet te onderscheiden van echt hout

Budget Line PVC onderhouden

De PVC vloeren van het merk Budget Line zijn net zoals alle andere PVC vloeren erg gemakkelijk te onderhouden. Wanneer u uw vloer goed onderhoud zal deze langer meegaan. Maar hoe kun je een PVC vloer het beste onderhouden? Wij adviseren om een goede deurmat bij uw voordeur te plaatsen om inloop van vocht en vuil te voorkomen. Ook zijn viltjes erg handig. Het dagelijks onderhoud kunt u doen met een dweil of stofzuiger met een zachte borstelmond. Een keer per week de vloer dweilen met lauw water en een geschikt reinigingsmiddel is ook een aanrader. Kijk voor dosering naar de gebruiksaanwijzing van het reinigingsmiddel.

PVC vloer kopen? Budget Line!

Geïnteresseerd geraakt in de PVC vloeren van Budget Line? Begrijpelijk! De vloeren van Budget Line zijn van uitstekende kwaliteit en ook nog eens betaalbaar. Met de vloeren van Budget Line haalt u dan ook een betrouwbare vloer binnen waarvan u nog jaren kunt genieten. Een PVC vloer kopen? Neem een kijkje tussen de vloeren van Budget Line bij Luxury Floors!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen