6 artikelen  

Verwijder alle
Hoge kwaliteit Belakos Rustico Visgraat PVC bij Luxury Floors

De Belakos Rustico Visgraat PVC-vloeren zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer mooie overloop. De vloeren staan bekend om hun slijtvastigheid en hebben 25 jaar garantie. De Belakos Rustico Visgraat collectie bestaat uit de volgende vloeren:

De voordelen van Belakos Rustico Visgraat PVC-vloeren

Het PVC van Belakos kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is de PVC erg mooi. Belakos is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne PVC-vloeren maken. Wat voor dessin het PVC ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer. Op alles wordt gelet, tot in de kleinste details. Dit betekent ook dat het Belakos PVC erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze PVC-vloeren ook nog eens watervast, dus geen paniek wanneer u iets knoeit!

PVC van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van PVC-vloeren zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u de Belakos Rustico Visgraat vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de Belakos Rustico Visgraat vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Koop nu een Belakos Rustico Visgraat PVC-vloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een Belakos Rustico Visgraat vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen