6 artikelen  

Verwijder alle
Hoge kwaliteit Belakos Rustico PVC bij Luxury Floors

De Belakos Rustico PVC-vloeren zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer mooie overloop. De vloeren staan bekend om hun slijtvastigheid en hebben 15 jaar fabrieksgarantie. De Belakos Rustico collectie bestaat uit de volgende vloeren:

De voordelen van een Belakos Rustico PVC vloer bij Luxury Floors

Belakos PVC heeft een gevestigde naam in de wereld van de vloeren. Dit hebben ze verdient door jarenlang kwaliteit te bieden, bij te blijven met de trends en hierop in te blijven spelen. Hierdoor heeft elke Belakos PVC-vloer een mooie uitstraling en mag de klant rekenen op kwaliteit. Bij het ontwikkelen van de Rustico collectie heeft Belakos de focus gelegd op een aantal aspecten:

  • De unieke houtdessins
  • De vloeren zijn zeer slijt, - water en krasvast
  • Geluidsabsorberende vloeren
  • Eenvoudig te reinigen

PVC van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van pvc zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u de Belakos Rustico vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de Belakos Rustico vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Koop nu een Belakos Rustico PVC-vloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een Belakos Rustico vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen