8 artikelen  

Verwijder alle


De voordelen van een Belakos Visgraat vloer

Deze Belakos PVC vloer onderscheid zich op een positieve manier van andere vloeren met veel voordelen. De voelbare structuur van de vloer geven hem de uitstraling van een echte houten vloer en zorgt voor sfeer in een ruimte. Daarnaast is de vloer makkelijk te leggen en zijn de planken eenvoudig op elkaar aan te sluiten. De vloer is beschikbaar in verschillende kleuren en mooi te combineren met verschillende interieurs.

Belakos Palazzo Visgraat vloer onderhouden

Naast dat deze vloer waterbestendig is, stoot deze ook vuil af. De Belakos Palazzo vloer is slijtvast en kan goed tegen een stootje. Dit maakt dat de vloer weinig onderhoud nodig heeft en met een dweil of stofzuiger haalt u gemakkelijk vuil weg. Door de lage onderhoudskosten ervaart u de voordelen van een duurzame vloer. Ook kunt u gebruik maken van een speciale reiniger voor de vloer.

Belakos Palazzo Visgraat XL kopen bij Luxuryfloors

Bij Luxuryfloors koopt u een Belakos Palazzo Visgraat XL vloer van hoge kwaliteit. Wij heten u graag welkom in onze showroom om alle bovenstaande vloeren te bekijken. Ontdek bij Luxuryfloors merken als Quick-Step, Douwes Dekker, Tarkett en nog vele anderen. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op en profiteer van de laagste prijsgarantie.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen