9 artikelen  

Verwijder alleBelakos Palazzo bij Luxury Floors: PVC-vloeren van hoge kwaliteit

Belakos is een merk en vloerenproducent en produceert al ruim 60 jaar vloeren van hoge kwaliteit. Belakos is één van de grotere vloerenproducenten voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is groot geworden door het leveren van kwaliteit, inventiviteit en service. Precies de waarden waar Luxury Floors zich ook mee identificeert. Om deze reden is Luxury Floors dan ook een dealer van Belakos producten.

Waarom Belakos Palazzo PVC-vloer kopen bij Luxury Floors?

De structuur van een Belakos Palazzo PVC-vloer loopt zeer mooi in elkaar over, wat voor een prachtig geheel zorgt. Door het handige kliksysteem zijn de Belakos vloeren relatief eenvoudig te leggen.

Wat kost een PVC-vloer

De prijzen van PVC verschillen sterk per type en per merk. De prijs hangt bijvoorbeeld erg af van de grootte, dikte en structuur. Bij Luxury Floors verkopen we al Belakos Palazzo PVC vanaf €26,95 per m². Bovendien krijgt u bij ons altijd de laagste prijsgarantie. De prijzen op onze website zijn altijd vermeld inclusief btw, zodat u nooit onverwachts voor hogere uitgaven komt te staan.

Bestel nu een Belakos Palazzo PVC-vloer bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Belakos vloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuisbezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen