44 artikelen  

Verwijder alle


Waarom kiezen voor PVC vloeren van Beautifloor?

Zoekt u een kwalitatief hoogwaardige PVC vloer die er ook nog eens mooi uitziet, dan zit u bij Beautifloor goed. Er zijn verschillende redenen waarom we bij Luxury Floors liefhebber zijn van de vloeren van dit merk:

  • Beautifloor PVC vloeren hebben trendy en fotorealistische dessins. Ze zien er simpelweg prachtig uit. En dat niet alleen, want ze voelen door de voelbare oppervlaktestructuren ook nog eens lekker aan.
  • Het merk biedt een ruime keuze aan verschillende structuren en dessins. De vloeren zijn in allerlei looks verkrijgbaar, zoals een houtlook, tegellook of een visgraatstructuur.
  • Beautifloor PVC is waterbestendig, waardoor u het in iedere woonruimte kunt leggen.
  • De vloeren zijn geluiddempend en zorgen voor weinig loopgeluid.
  • De vloeren zijn prima te combineren met zowel vloerverwarming als vloerkoeling.
  • Beautifloor PVC vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden, mede doordat ze vuilafstotend zijn.
  • Ondanks alle kwalitatieve voordelen zijn de vloeren prima betaalbaar.

Soorten Beautifloor PVC vloeren bij Luxury Floors

In het assortiment van Luxury Floors vindt u tientallen PVC vloeren van Beautifloor in verschillende soorten.

Houtstructuur
De PVC vloeren met een houtstructuur van Beautifloor zijn niet van echt hout te onderscheiden. Dit komt door de natuurgetrouwe dessins en door de voelbare oppervlaktestructuren.

Tegelstructuur
Wilt u graag een PVC vloer die lijkt op een tegelvloer? Dan hebben wij een aantal prachtige Beautifloor vloeren voor u met een tegelstructuur. Perfect voor moderne of industriële interieurstijlen.

Visgraat PVC
Visgraat vloeren zijn vandaag de dag erg populair. Een PVC vloer met een visgraatpatroon geeft uw woning een luxe en elegante uitstraling. Het visgraat PVC van Beautifloor behoort tot het beste in zijn soort.

Beautifloor en vloerverwarming

Steeds meer mensen willen hun nieuwe vloer graag combineren met vloerverwarming. Beautifloor geeft aan deze wens gehoor, want alle PVC vloeren van dit merk zijn goed te combineren met vloerverwarming en ook met vloerkoeling. Door de hoge kwaliteit zullen ze niet uitzetten of op een andere manier vervormen.

Gemakkelijk te onderhouden

Eén van de grootste voordelen van de PVC vloeren van Beautifloor is dat ze zo eenvoudig te onderhouden zijn. Regelmatig stoffen en dweilen is voldoende. En dat vuil haalt u zeer gemakkelijk weg, want de vloeren zijn namelijk vuilafstotend. Hoe vaak u periodiek onderhoud moet uitvoeren hangt af van hoe intensief u uw vloer gebruikt. Wij raden u aan om de vloer dan te behandelen met een speciale PVC reiniger.

Beautifloor PVC vloeren kopen bij Luxury Floors

Beautifloor PVC vloeren koopt u gemakkelijk en goedkoop bij Luxury Floors. Vraag een offerte aan en profiteer van onze laagste prijsgarantie. Wilt u uw PVC vloer ook door ons laten leggen? Ook hierin leveren wij topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij plaatsen uw PVC vloer al voor €20,95 (incl. btw), inclusief egaliseren en verlijmen!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen