116 artikelen  

Verwijder alle


Waarom kiezen voor PVC vloeren van Aspecta?

Innovatie staat centraal in de missie en visie van Aspecta Flooring. Niet voor niets was het dit merk dat de Laminated Vinyl Tiles (LVT) introduceerde op de vloerenmarkt. Er zijn verschillende redenen waarom we bij Luxury Floors liefhebber zijn van de vloeren van Aspecta:

  • Aspecta PVC vloeren behoren tot de kwalitatief meest hoogwaardige vloeren die er zijn. De luxe vinylvloeren zijn superieur op het gebied van functionaliteit, comfort en duurzaamheid.
  • Hiernaast zien de vloeren er ook nog eens prachtig uit. Het merk biedt een groot scala aan structuren en dessins, en deze hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal vrijwel niet van echt te onderscheiden zijn.
  • Aspecta PVC is geschikt voor iedere interieurstijl. Of je nu een woonkamer hebt met een landelijke of een industriële inrichting, er is altijd wel een vinylvloer die erbij past. En doordat de vloeren waterbestendig zijn kunt u ze ook in de keuken of badkamer leggen.
  • De vloeren zijn ook zeer duurzaam. Ze zijn erg slijtvast, waardoor ze tientallen jaren mooi blijven, en bovendien zeer drukbestendig.
  • Daarnaast maakt Aspecta vloeren die een perfecte reductie hebben van het loopgeluid, waardoor ze fluisterstil zijn.

Ons assortiment Aspecta PVC vloeren

Bij Luxury Floors vindt u een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige PVC vloeren van Aspecta. Wat voor uitstraling u ook met uw vloer wilt creëren, wij hebben een vloer die daarbij past. Een aantal voorbeelden:

  • Visgraat. Visgraat PVC vloeren zijn vandaag de dag niet aan te slepen dankzij de prachtige uitstraling die u ermee creëert: stijlvol, luxe en elegant.
  • Hongaarse punt. De Hongaarse punt structuur lijkt wel wat op visgraat, maar de planken worden net iets anders gelegd. Net als visgraat vloeren stralen ze klasse uit.
  • Houtlook. Zoekt u een PVC vloer die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is? Dan zit u met één van de vele Aspecta houtlookvloeren goed.
  • Tegelstructuur. Aspecta staat bekend om haar luxe vinyltegels. Ook hiervan vindt u een groot aanbod in ons assortiment.

Aspecta PVC vloeren kopen bij Luxury Floors

Aspecta PVC vloeren koopt u gemakkelijk en goedkoop bij Luxury Floors. Vraag een offerte aan en profiteer van onze laagste prijsgarantie. Wilt u uw PVC vloer ook door ons laten leggen? Ook hierin leveren wij topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij plaatsen uw PVC vloer al voor €20,95 (incl. btw), inclusief egaliseren en verlijmen!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen