8 artikelen  

Verwijder alle


Groot aanbod aan kleuren beschikbaar

Overweegt u om één van de luxe Aspecta Contours Versailles visgraat vloeren te nemen? Dat is een uitstekende keuze. Met deze eigentijdse collectie heeft u namelijk de keuze uit acht natuurlijke kleuren. Door het grote aanbod aan kleuren is het mogelijk om de vloeren te combineren met verschillende interieurstijlen. Zo zijn de donkere vloeren de perfecte match voor bij een robuust en industrieel interieur, terwijl de lichtere kleuren juist beter passen in een Scandinavische uitstraling. Het maakt hierdoor niet uit waar u voor kiest, want met de Aspecta Contours Versailles visgraat vloeren weet u zeker dat er altijd een geschikte vloer is voor uw woning.

Aspecta Contours Versailles is geheel onderhoudsvriendelijk

Bij Luxury Floors begrijpen wij als geen ander dat u graag jaren plezier wilt hebben van uw nieuwe vloer. Daarom vindt u in ons assortiment alleen vloeren die voldoen aan de hoogste kwaliteit. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw Aspecta Contours Versailles vloer duurzaam in gebruik is. Natuurlijk hangt de levensduur van een vloer niet alleen af van de kwaliteit, maar ook van het onderhoud. De Aspecta Contours Versailles PVC vloeren zijn net als laminaatvloeren volledig onderhoudsvriendelijk. Toch is het te adviseren om de vloer regelmatig te reinigen met behulp van een stofzuiger en dweil. Hiermee laat u al het stof en vuil als sneeuw voor de zon verdwijnen en zal uw visgraatvloer weer gaan stralen.

Luxury Floors helpt bij de Aspecta Contours Versailles

Steeds meer mensen komen erachter dat het leggen van een visgraatvloer geen kinderspel is. Dit komt doordat de vloer een bijzonder patroon heeft die met de uiterste precisie gelegd moet worden. Hierdoor is het verstandig om het leggen van een visgraatvloer over te laten aan een professional. Bij Luxury Floors helpen wij u dan ook graag bij het leggen van de Aspecta Contours Versailles vloeren. Wij beschikken over meerdere specialisten die de vloer in slechts enkele uren voor u leggen. Dankzij onze legservice kunt u snel genieten van een modern en speels karakter in uw woning. Vraag snel een offerte voor de Aspecta Contours Versailles vloeren aan bij Luxury Floors en krijg uw vloer binnen 24 uur thuis geleverd!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen