8 artikelen  

Verwijder alle


Te combineren met ieder interieur

Vandaag de dag kenmerkt iedere interieurstijl zich door hun eigen unieke eigenschappen. Zo richt een landelijke uitstraling zich geheel op het gebruik van vooral lichte kleuren in combinatie met natuurlijke materialen als steen, hout en kurk. Dit in tegenstelling tot een industrieel interieur waarbij de donkere kleuren en robuuste materialen centraal staan. Hierbij kunt u denken aan het gebruik van elementen van metaal, hout en steen. Door al deze verschillende eigenschappen kan het lastig zijn om een vloer te vinden die in perfecte harmonie samengaat met uw interieurstijl. Door te kiezen voor de Aspecta Contours Tarascon vloeren haalt u een vloer in huis die gemakkelijk te combineren is. Het maakt hierdoor niet uit wat voor interieur u heeft, want de Aspecta Contours Tarascon PVC vloeren worden gegarandeerd een uitblinker.

Gemakkelijk te combineren met vloerverwarming

Het is inmiddels algemeen bekend dat de Nederlandse overheid de komende jaren steeds meer woningen energieneutraal wil hebben. De voornaamste reden hiervoor is dat het gebruik van aardgas een negatief effect heeft op ons milieu. Om dit doel langzaam te bereiken, kiezen veel mensen inmiddels voor elektrische vloerverwarming. Toch zijn nog niet alle vloeren hiervoor geschikt. Om een laminaatvloer, PVC of een houten vloer te combineren met vloerverwarming moet de vloer niet alleen dun zijn, maar ook een lage warmteweerstand hebben. Met de Aspecta Contours Tarascon vloeren bent u hiervan verzekerd. Deze vloeren hebben namelijk een dikte van 8 millimeter en laat hierdoor gemakkelijk de warme lucht door. Dit zorgt ervoor dat u in de koude wintermaanden nooit meer last heeft van koude voeten.

Koop Aspecta Contours Tarascon eenvoudig bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors begrijpen wij als geen ander dat het uitzoeken van een nieuwe vloer lastig is. U moet namelijk niet alleen rekening houden met uw interieur, maar ook met de lichtinval, de grootte van de ruimtes en de tientallen verschillende kleuren. Hierdoor kan het gebeuren dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Om dit te voorkomen krijgt u bij ons de mogelijkheid om drie gratis kleurstalen mee te nemen. Hiermee bepaalt u gemakkelijk of de desbetreffende vloer in uw woning staat. Zodra u een keuze heeft gemaakt, dan zorgen wij ervoor dat uw nieuwe vloer binnen 24 uur bij uw thuis geleverd is. Met zoveel voordelen wordt het kopen van een Aspecta Contours Tarascon vloer wel heel gemakkelijk!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen