8 artikelen  

Verwijder alle


Geniet van onderhoudsvriendelijke vloeren

Wist u dat Luxury Floors alleen vloeren verkoopt die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen? Hier hebben wij voor gekozen, omdat wij willen dat onze klanten jaren plezier hebben van hun nieuwe vloer. Om dit te kunnen garanderen hanteren wij strenge kwaliteitseisen. Op die manier bent u er altijd van verzekerd dat de Aspecta Contours Chantilly vloeren duurzaam zijn. Natuurlijk hangt de levensduur van een PVC vloer niet alleen af van de kwaliteit, maar ook van het onderhoud. Met de Aspecta Contours Chantilly visgraat vloeren hoeft u hier niet om te denken. Deze PVC vloeren zijn namelijk volledig onderhoudsvriendelijk. Slechts het regelmatig reinigen van de vloer met behulp van een stofzuiger en dweil is voldoende. Hiermee laat u al het stof en vuil als sneeuw voor de zon verdwijnen en zal uw visgraatvloer weer gaan stralen.

Aspecta Contours Chantilly plaatsen

Doordat de visgraat vloeren momenteel zo ontzettend geliefd zijn, kan het gebeuren dat u een soortgelijke vloer koopt als de buren. Door de populariteit van deze vloeren is dit helaas onvermijdelijk. Toch is het mogelijk om net even een andere draai te geven aan uw Aspecta Contours Chantilly vloer. Dit doet u door de vloer op een andere manier in uw woning te plaatsen. Hierbij is het mogelijk om de visgraatvloer horizontaal of verticaal te leggen. Wanneer u besluit om de PVC vloer verticaal te leggen, dan lijkt een kleine ruimte al snel langer. Heeft u een smalle ruimte? Kies er dan voor om de vloer horizontaal te leggen. Hiermee ziet uw visgraatvloer er net even iets uit.

Luxury Floors is uw Aspecta dealer

Overweegt u om één van de Aspecta Contours Chantilly vloeren te bestellen? Kom dan naar Luxury Floors en geniet van al onze voordelen. Zo vindt u bij ons niet alleen het grootste assortiment aan laminaat, PVC en keramische tegels maar ook verschillende kwaliteitsmerken. Wij zijn bijvoorbeeld al jaren de Aspecta dealer van Nederland, waardoor u bij ons altijd terecht kan voor de mooiste vloeren uit de meest uiteenlopende collecties. Bovendien hanteren wij de laagste prijsgarantie op ons gehele assortiment. Dit betekent dat u de Aspecta Contours Chantilly visgraat vloeren nergens anders goedkoper kunt krijgen. Hiermee maken wij niet alleen u, maar ook uw portemonnee blij!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen