8 artikelen  

Verwijder alle


Geniet van een PVC vloer die duurzaam in gebruik is

Steeds meer mensen zijn zich bewust van het feit dat onze levensstijl iedere dag opnieuw ontzettend veel schade aanbrengt aan het milieu. Om onze ecologische voetafdruk te verminderen is het inmiddels belangrijker dan ooit tevoren dat vloeren langer meegaan. Bij Luxury Floors begrijpen wij dat u zich zorgen maakt om onze aarde. Daarom is het belangrijk om te weten dat wij alleen vloeren verkopen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en daardoor duurzaam in gebruik zijn. Toch hangt de levensduur van de Aspecta Contours Chambord vloeren niet alleen af van de kwaliteit, maar ook van het onderhoud. Door regelmatig te vegen, stofzuigen en dweilen voorkomt u dat stof en vuil uiteindelijk schade kan aanbrengen aan de PVC vloer. Hiermee verlengt u dus gemakkelijk de levensduur en zal uw Aspecta Contours Chambord vloer zelfs 30 jaar meegaan.

Het leggen van de Aspecta Contours Chambord vloer

Wilt u eens iets anders in huis hebben dan de standaard visgraat vloeren? Dan is de Aspecta Contours Chambord vloer perfect voor u. Deze PVC vloer beschikt namelijk over een schitterende Hongaarse punt. Dit patroon lijkt op het eerste gezicht veel op de visgraat, maar is toch anders. Een visgraatpatroon wordt gelegd in een hoek van 90 graden terwijl dit bij een Hongaarse Punt slechts 60 graden is. Hierdoor oogt het patroon van de Aspecta Contours Chambord vloer een stuk rustiger. Daarnaast is het mogelijk om de PVC vloer op verschillende manieren te leggen. Hierbij kunt u denken aan horizontaal of verticaal. Door met de legrichting van de Aspecta Contours Chambord vloer te spelen is het mogelijk om onder andere optische effecten te creëren en onderscheidend te blijven.

Koop de Aspecta Contours Chambord vloer bij Luxury Floors

Steeds meer mensen komen erachter dat het leggen van een Hongaarse Punt vloer geen kinderspel is. Dit komt doordat de vloer een bijzonder patroon heeft die met de uiterste precisie gelegd moet worden. Hierdoor is het verstandig om het leggen van een Hongaarse Punt vloer over te laten aan een professional. Bij Luxury Floors helpen wij u dan ook graag bij het leggen van de Aspecta Contours Chambord vloeren. Wij beschikken over meerdere specialisten die de vloer in slechts enkele uren voor u leggen. Dankzij onze legservice kunt u snel genieten van een rustgevende en klassiek karakter in uw woning. Koop de Aspecta Contours Chambord vloer bij Luxury Floors en krijg uw vloer binnen 24 uur thuis geleverd!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen