Altijd de laagste prijsgarantie!

26 artikelen  

Verwijder alle


Pvc vloer laten leggen

Wilt u uw PVC vloer ook door ons laten leggen? Ook hierin leveren wij topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij plaatsen uw PVC vloer al voor €20,95 (incl btw), inclusief egaliseren en verlijmen!

Voordelen PVC laminaat vloeren bij Luxury Floors

Onze vloeren hebben vele voordelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.
 • Niet van echt te onderscheiden en een natuurlijke uitstraling
 • Duurzaam en makkelijk te onderhouden
 • Geschikt voor vochtige ruimtes
 • Uitermate geschikt voor vloerverwarming
 • Extra stil door de dikte van maar liefst 4,5 mm
 • 100% Recyclebaar en 100% REACH conform. In praktijk heet dat: géén giftige stoffen
 • 100% in Europa vervaardigd met ISO 14001 Certificaat, 0% China import!
 • Onze vloeren zijn alleen van echte topkwaliteit. Wij hebben de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Kleven er dan helemaal geen nadelen aan PVC vloeren? Toch wel. Zo zijn ze gemiddeld gezien duurder dan laminaatvloeren, al is de kwaliteit daar natuurlijk ook naar. Een ander nadeel: op PVC ontstaan eerder beschadigingen dan op laminaat. Denk bijvoorbeeld aan krassen door steentjes of zand. En pas goed op met stoelpoten en kasten; PVC kan namelijk niet goed tegen rubber. Het gebruik van viltjes is dus aan te raden.

Ons kleurenaanbod

Wij verkopen PVC vloeren in verschillende kleuren. Door ons ruime aanbod zit er altijd een geschikte kleur voor u tussen. Wij verkopen vloeren in de volgende kleuren:

Natuurlijke uitstraling

De PVC vloeren van Luxury Floors zijn dankzij de prachtige decors en voelbare structuur niet te onderscheiden van echte houten vloeren of natuurstenen tegels. Elke vloer ziet er uit als een echt natuurproduct. Met onze vloeren haalt u op een goedkope manier de natuur in huis. De vloeren zijn bijna onderhoudsvrij, zodat u extra lang kunt genieten van de mooie uitstraling. Een ideale combinatie tussen de praktische voordelen en de natuurlijke uitstraling. Luxury Floors heeft een ruim assortiment pvc kliklaminaatvloeren met houtstructuur en tegelstructuur. De vloeren zijn niet te onderscheiden van natuurlijk materiaal. Bekijk dus snel ons assortiment.

Betonlook en visgraat

Bij Luxury Floors vindt u PVC vloeren met verschillende looks en in verschillende patronen. PVC met een betonlook is tegenwoordig erg populair en vindt u ook meermaals terug in onze winkel. Deze vloeren zijn vrijwel niet van echte betonnen vloeren te onderscheiden. Ideaal is ook dat ze, in tegenstelling tot echte betonvloeren, te combineren zijn met vloerverwarming. PVC gelegd in een visgraat patroon is vandaag de dag ook populair. Visgraat geeft een chique uitstraling aan uw woonruimte, zonder dat u de hoofdprijs betaalt. Bovendien zijn visgraat PVC vloeren niet van echt hout te onderscheiden.

Hoe dikker de toplaag, hoe minder slijtage

Een PVC vloer is kwalitatief van zeer hoge klasse. Klik PVC vloeren hebben een extreem lage slijtage waardoor ze ook heel lang mee gaan. De slijtageduur hangt in sterke mate af van de dikte van de toplaag. In de praktijk betekent dit: hoe dikker de toplaag, hoe minder slijtage. Heeft uw vloer een dikke toplaag, dan gaat hij dus veel langer mee.

Geluiddempende eigenschappen

Woont u in een appartement of op een etage en moet u voldoen aan de 10dB norm vanwege onderburen? Dan zult u de PVC vloeren moeten combineren met een geluiddempende ondervloer. Want de PVC vloeren die een laag loopgeluid hebben voldoen nog niet aan de wettelijke eis van 10db. U heeft daarom een TÜV gecertificeerde ondervloer nodig. Om deze reden mag u dan ook de PVC vloer niet verlijmd leggen in een woning waar geluidsnormen gelden. PVC vloeren met clicksysteem zijn daarom de perfecte oplossing.

Klik PVC vloeren leggen

Uniek aan het aanbod van Luxury Floors is onze serie PVC vloeren met clickverbinding. Hiermee zijn de vloeren nog makkelijker te leggen. Voor click PVC vloeren geldt dat de vloer vlak, hard, droog, stabiel, scheur-, stof- en vet vrij moet zijn.

Een clickvloer is voorzien van een uniclick verbinding waardoor de vloeren gemakkelijker te leggen zijn dan een plak vloer. Het is goed te vergelijken met het leggen van laminaat.Het is belangrijk dat er een goede ondervloer onder de PVC clickvloer ligt. Bij Luxury Floors verkopen wij alleen maar de beste kwaliteit ondervloeren. Click PVC vloeren kunt u ook leggen in combinatie met vloerverwarming. De click vloeren hebben dezelfde eigenschappen en voordelen als de PVC vloeren die vast gelijmd worden. Het extra voordeel is dat de click vloeren makkelijker te leggen zijn.

Onderhoudstips

Een PVC vloer is gemakkelijk te onderhouden. Om de vloer zo schoon en mooi mogelijk te houden geven wij u een aantal tips:
 • Plaats een goede deurmat bij uw voordeur tegen inloop van vocht en vuil.
 • Plaats viltjes onder uw meubilair en verschuif geen zware meubelen.
 • Plaats zachte wieltjes onder uw bureaustoel.
 • Dweil gemorste vloeistof zo snel mogelijk op.

Het dagelijks onderhoud kunt u doen met een dweil of stofzuiger met een zachte borstelmond. Een keer per week de vloer dweilen met lauw water en een geschikt reinigingsmiddel is ook een aanrader. Kijk voor dosering naar de gebruiksaanwijzing van het reinigingsmiddel.

PVC vloeren van topmerken

Bij Luxury Floors vindt u PVC vloeren van alleen de beste merken. Twee van onze topmerken zijn mFLOR en Quick-Step:

 • Het merk mFLOR stelt gezondheid centraal bij de ontwikkeling en de productie van designvloeren. Om deze gezondheid te waarborgen gaan ze uit van drie belangrijke elementen in het productieproces: een neutrale vloer met zeer lage emissiewaarden, het ontwikkelen van een vloer die gemakkelijk schoon te houden is en het bieden van welzijn door een vloer te creëren die past bij uw leefomgeving.
 • Wij verkopen van het merk Quick-Step zowel plak als click PVC vloeren. Alle Quick-Step PVC vloeren hebben een beschermende toplaag waardoor ze watervast, kras- en vlekkenbestendig zijn. Daardoor zal uw vloer er altijd even perfect uitzien als toen u hem net plaatste. Het lopen op Quick-Step vloeren is in alle opzichten een aangename ervaring. Hun naturelle designs springen in het oog, ze voelen zacht en warm aan en hun akoestische prestaties zorgen ervoor dat geluiden van hakken, laarzen, schoenen of poten niet te horen zijn. De vloeren zijn zeer dun en eenvoudig te plaatsen.

Daarnaast vindt u in ons assortiment PVC vloeren van onderstaande merken:

Prijzen PVC vloeren

Over het algemeen zijn PVC vloeren wat duurder dan laminaatvloeren. Dit ziet u echter ook terug in de kwaliteit van het materiaal. De prijzen van PVC vloeren beginnen normaal gesproken vanaf 23 euro per vierkante meter. Bij Luxury Floors koopt u echter al vloeren van topmerken vanaf 13,95 per vierkante meter.

Elders goedkoper?

Wij bieden op alle voorraad PVC vloeren een keiharde laagste prijsgarantie. Ziet u uw gewenste vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de volledige vloer met alle toebehoren helemaal gratis! Bekijk de voorwaarden.

Ook op onze commissievloeren bieden wij een laagste prijsgarantie. Ziet u één van deze vloeren elders tegen een goedkopere prijs? Dan krijgt u de vloer bij ons voor diezelfde prijs, met als extra nog 5% factuurkorting!

Wij bieden de laagste prijsgarantie. Daarom zit u bij Luxury Floors altijd goed. Zoek niet verder en koop vandaag nog; wij leveren compleet met alle toebehoren (plinten e.d.).

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen