160 artikelen  

Verwijder alle


PVC vloeren zijn het nieuwe laminaat

In een zeer korte periode hebben de PVC vloeren de traditionele laminaatvloeren van de troon gestoten. Dit is niet geheel verrassend aangezien polyvinylchloride, oftewel PVC, meer voordelen met zich meebrengt. Dit komt doordat deze vloeren zijn gemaakt van een hoogwaardige kunststof soort die geschikt is voor diverse toepassingen. Zo is polyvinylchloride bijvoorbeeld gemaakt door vinylchloride te polymeriseren. Waarschijnlijk zegt dit u helemaal niets, maar hiermee wordt het productieproces bedoeld waarbij kunststof zijn vorm krijgt. Hierna is het eenvoudig te bewerken wat het een relatief goedkoop materiaal maakt. Een PVC vloer is dus eigenlijk niets meer dan een ijzersterke kunststof vloer.

Maak kennis met de voordelen van visgraat PVC vloeren

Ondanks de enorme populariteit van PVC vloeren is het volkomen te begrijpen dat u enigszins huiverig bent. Zeker als u in het verleden alleen maar laminaatvloeren heeft gehad. Toch is het fijn om te weten dat het visgraat PVC volgens de laatste moderne technieken zijn gemaakt, waardoor het veel meer voordelen met zich meebrengt dan laminaat. Zo heeft deze vloer een authentieke en luxe uitstraling die gemakkelijk te combineren is met diverse interieurs. Bovendien geniet u bij het visgraat PVC ook van de volgende voordelen:

  • Niet van echt hout te onderscheiden. Door het gebruik van de modernste druktechnieken zijn er zicht- en voelbare houtnerven aanwezig waarmee de schoonheid van echt hout volledig wordt weerspiegelt.
  • Een stuk goedkoper dan een houten visgraat vloer. Zeker bij Luxury Floors, waar u altijd verzekerd bent van de laagste prijsgarantie.
  • Zeer goede geluiddempende werking. Hiermee heeft u nooit meer last van klagende onderburen in een appartementencomplex.
  • Het heeft weinig onderhoud nodig. Een visgraat PVC vloer is slijtvast, krasbestendig en blijft daardoor jarenlang mooi.
  • Geniet van een 100% waterbestendige vloer, waardoor het geschikt is voor iedere ruimte in huis.
  • Gemakkelijk te leggen dankzij het handig kliksysteem. Hiermee legt u in een mum van tijd een groot oppervlakte.
  • Ideaal te combineren met vloerverwarming.

PVC visgraat vloer leggen in een handomdraai

Heeft u een schitterende PVC visgraat vloer op het oog? Dan is het ontzettend belangrijk om voor uw aankoop te controleren wat voor soort PVC vloer het is. Er bestaan vandaag de dag immers twee verschillende soorten, namelijk: klik PVC en plak PVC. Wanneer u kiest voor een klik variant visgraat vloer, dan kunt u de vloer op een soortgelijke manier leggen als het visgraat laminaat. Hierbij legt u de planken in een hoek van 90° loodrecht op elkaar dankzij het handig kliksysteem. Vervolgens klikt u alle planken in een afzienbare tijd gemakkelijk en snel in elkaar.

Dit in tegenstelling tot de plak variant van het visgraat PVC. Om deze vloer te kunnen leggen moet u alle planken verlijmen op de ondergrond. Voordat u dit kunt doen dient de ondergrond geëgaliseerd te zijn om te voorkomen dat eventuele oneffenheden uw nieuwe vloer beschadigen. Dit is een tijdrovende klus die met de uiterste precisie uitgevoerd moet worden, waardoor veel mensen ervoor kiezen om het leggen van een plak PVC visgraat vloer uit te besteden aan een professional. Wilt u dit ook laten doen? Dan maak bij de aanschaf van uw nieuwe vloer gebruik van onze handige legservice.

PVC vloeren van verschillende topmerken

Bij Luxury Floors begrijpen wij als geen ander dat u het liefst een mooie PVC visgraat vloer wilt tegen een betaalbare prijs. Om dit te kunnen realiseren vindt u in ons assortiment verschillende visgraat vloeren van diverse topmerken als Gelasta, mFLOR en Belakos. Met onder andere de vloeren van mFLOR geniet u van topkwaliteit van Nederlandse bodem. Dit bedrijf staat al jaren bekend om hun innovatie, design en duurzaamheid. Zo is mFLOR gespecialiseerd in natuurgetrouwe designs en gebruiken ze de nieuwste technieken om hun PVC vloeren er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien. Bij Luxury Floors vindt u de stijlvolle visgraat vloeren van dit merk in schitterende kleuren als eiken bruin, donkerbruin en wit eiken. Welke exemplaar mag uw woning gaan versieren?

Visgraat PVC kopen bij Luxury Floors

Wanneer u overweegt om visgraat PVC te kopen, dan bent u altijd aan het juiste adres bij Luxury Floors. Bij ons geniet u namelijk van het grootste assortiment van Nederland waarin u onder andere laminaat, keramische tegels en ondervloeren vindt. Al onze vloeren zijn in onze showroom in Kampen uitgestald, zodat u in een oogopslag kunt zien of een bepaalde vloer geschikt is.

Daarnaast kunt u bij ons gebruik maken van onze eigen legservice. Hierbij komen onze specialisten tegen een meerprijs bij u thuis om uw nieuwe vloer op een professionele manier te leggen. Bovendien geniet u bij ons altijd van de laagste prijsgarantie. Dit betekent dat u bij ons niet diep in de buidel hoeft te tasten om een nieuwe vloer te vinden voor uw woning. Kom snel naar Luxury Floors en wie weet loopt u binnenkort met het schitterende visgraat PVC vloer de deur uit!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen