Altijd de laagste prijsgarantie!

Visgraat PVC vloer kopen

Bent u op zoek naar een PVC vloer met visgraat motief? Visgraat PVC vloeren zijn populair en dat is niet voor niets. Een vloer met een visgraat motief geeft uw woning namelijk een prachtige chique uitstraling, zonder dat het veel hoeft te kosten. Bij Luxury Floors vindt u deze topkwaliteit vloeren tegen de scherpste prijzen. Bekijk onze collectie hieronder en vraag gauw een offerte aan.

17 artikelen  
De voordelen van visgraat PVC vloeren

Waarom moet u kiezen voor een visgraat PVC vloer? Ten eerste natuurlijk omdat u het mooi vindt. Dan bent u zeker niet de enige, want vloeren in deze stijl zijn vanwege de authentieke en exclusieve uitstraling tegenwoordig erg populair. Maar een visgraat PVC vloer heeft nog talloze andere voordelen. Met deze vloer heeft u namelijk een vloer die:

  • Niet van echt hout te onderscheiden is. U weet dat u over een vloer van PVC loopt, maar op het eerste gezicht is het verschil absoluut niet te zien.
  • Een stuk goedkoper is dan een houten visgraat vloer. Zeker bij Luxury Floors, waar u altijd verzekerd bent van de laagste prijs garantie.
  • Een zeer goede geluiddempende werking heeft. Nooit meer last van klagende onderburen dus.
  • Weinig onderhoud nodig heeft. Een visgraat PVC vloer is slijtvast en blijft erg lang mooi.
  • Waterbestendig is en dus ook geschikt is voor uw badkamer.
  • Ook geschikt is voor vloerverwarming.

Vloeren van topmerken

Bij Luxury Floors koopt u visgraat PVC van topmerken als Gelasta en mFLOR. De Smoked Oak Natural, Grey en Light vloeren van Gelasta zijn hoogwaardige producten met een levensechte uitstraling. Ze zijn niet van echt hout te onderscheiden en geven uw woonkamer een warme uitstraling. Dankzij de 4-zijdige v-groef komt het visgraatmotief optimaal tot zijn recht. En bovendien zijn de Smoked Oak vloeren van Gelasta onderhoudsarm, bestand tegen vocht en zeer geschikt voor vloerverwarming.

Wij verkopen ook visgraat PVC vloeren van het gerenommeerde merk mFLOR. mFLOR is een echt Nederlands bedrijf dat staat voor innovatie en design. Zo zijn ze gespecialiseerd in natuurgetrouwe designs en gebruiken ze de nieuwste technieken om hun PVC vloeren er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien. Bij Luxury Floors vindt u verschillende mFLOR visgraat vloeren in kleuren als eiken bruin, donkerbruin en wit eiken.

Visgraat PVC vloer leggen

In tegenstelling tot de meeste PVC vloeren kunnen visgraat vloeren niet als klik-PVC gelegd worden. Dit komt omdat de klikverbinding bij klik-PVC op de kopse en lange kanten verschillend is, waardoor u met een visgraat motief geen mooi resultaat krijgt. Het leggen van dit type PVC vloer is dan doorgaans ook net wat lastiger dan bij de meeste vloeren.

Bij Luxury Floors profiteert u gelukkig van een zeer voordelige legservice. Onze experts komen graag bij u langs om uw nieuwe visgraat PVC vloer vakkundig te leggen. Zo heeft u binnen no-time de meest prachtige vloer in uw woning liggen.

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.7/10 - 158 beoordelingen