Visgraat PVC vloer kopen

Bent u op zoek naar een PVC vloer met visgraat motief? Visgraat PVC vloeren zijn populair en dat is niet voor niets. Een vloer met een visgraat motief geeft uw woning namelijk een prachtige chique uitstraling, zonder dat het veel hoeft te kosten. Bij Luxury Floors vindt u deze topkwaliteit vloeren tegen de scherpste prijzen. Bekijk onze collectie hieronder en vraag gauw een offerte aan.

151 artikelen  

Verwijder alle


De voordelen van visgraat PVC vloeren

Waarom moet u kiezen voor een visgraat PVC vloer? Ten eerste natuurlijk omdat u het mooi vindt. Dan bent u zeker niet de enige, want vloeren in deze stijl zijn vanwege de authentieke en exclusieve uitstraling tegenwoordig erg populair. Maar een visgraat PVC vloer heeft nog talloze andere voordelen. Met deze vloer heeft u namelijk een vloer die:

  • Niet van echt hout te onderscheiden is. U weet dat u over een vloer van PVC loopt, maar op het eerste gezicht is het verschil absoluut niet te zien.
  • Een stuk goedkoper is dan een houten visgraat vloer. Zeker bij Luxury Floors, waar u altijd verzekerd bent van de laagste prijs garantie.
  • Een zeer goede geluiddempende werking heeft. Nooit meer last van klagende onderburen dus.
  • Weinig onderhoud nodig heeft. Een visgraat PVC vloer is slijtvast en blijft erg lang mooi.
  • Waterbestendig is en dus ook geschikt is voor uw badkamer.
  • Ook geschikt is voor vloerverwarming.

Vloeren van topmerken

Bij Luxury Floors koopt u visgraat PVC van topmerken als Gelasta en mFLOR. De Smoked Oak Natural, Grey en Light vloeren van Gelasta zijn hoogwaardige producten met een levensechte uitstraling. Ze zijn niet van echt hout te onderscheiden en geven uw woonkamer een warme uitstraling. Dankzij de 4-zijdige v-groef komt het visgraatmotief optimaal tot zijn recht. En bovendien zijn de Smoked Oak vloeren van Gelasta onderhoudsarm, bestand tegen vocht en zeer geschikt voor vloerverwarming.

Wij verkopen ook visgraat PVC vloeren van het gerenommeerde merk mFLOR. mFLOR is een echt Nederlands bedrijf dat staat voor innovatie en design. Zo zijn ze gespecialiseerd in natuurgetrouwe designs en gebruiken ze de nieuwste technieken om hun PVC vloeren er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien. Bij Luxury Floors vindt u verschillende mFLOR visgraat vloeren in kleuren als eiken bruin, donkerbruin en wit eiken.

Visgraatvloer PVC leggen

In tegenstelling tot de meeste PVC vloeren kunnen visgraat vloeren niet als klik-PVC gelegd worden. Dit komt omdat de klikverbinding bij klik-PVC op de kopse en lange kanten verschillend is, waardoor u met een visgraat motief geen mooi resultaat krijgt. Het leggen van dit type PVC vloer is dan doorgaans ook net wat lastiger dan bij de meeste vloeren.

Bij Luxury Floors profiteert u gelukkig van een zeer voordelige legservice. Onze experts komen graag bij u langs om uw nieuwe visgraat PVC vloer vakkundig te leggen. Zo heeft u binnen no-time de meest prachtige vloer in uw woning liggen.

P.S. Liever een laminaatvloer? Bekijk dan ons visgraat laminaat.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen