PVC tegels met de mooiste motieven

Wilt u een prachtige stenen vloer, maar geen koude voeten? PVC tegels bieden de uitkomst. Zo krijgt u het comfort van een PVC vloer, met de uitstraling van een natuurlijke stenen vloer. Luxury Floors biedt meer dan tweehonderd soorten PVC vloeren met tegelmotief aan in verschillende kleuren en motieven. Bestel uw nieuwe PVC vloer nu online en ontvang deze binnen 24 uur bij u thuis!

299 artikelen  

Verwijder alle


Alle voordelen van PVC tegels

Een PVC vloer met tegeldesign is erg modern en trendy. Dit soort vloeren zijn de afgelopen paar jaar dan ook steeds populairder geworden. Dit type PVC is eigenlijk niet heel anders dan normaal PVC. Het enige verschil is dat de vloer anders bedrukt is, waardoor het op natuursteen lijkt. Er zijn veel verschillende opties als het om design gaat, van klassieke tegels tot graniet of een betonlook. Er is voor ieder interieur wel een geschikte tegellook. Het voordeel van een tegel PVC vloer is dat hij er vrijwel niet anders uitziet dan een vloer van natuursteen, terwijl hij wel prettig aan uw voeten voelt. Natuurlijk kent tegel PVC ook alle andere voordelen van PVC vloeren, inclusief:

  • Visueel niet te onderscheiden van natuurproducten
  • Een goede optie voor vochtige ruimtes
  • Makkelijk te onderhouden
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Duurzaam
  • 100% Recyclebaar en 100% REACH. Er zitten dus géén giftige stoffen in
  • 100% in Europa vervaardigd met ISO 14001 Certificaat, 0% China import
  • Wij hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding
  • Geluiddempende eigenschappen

PVC tegels in appartementen

Een PVC vloer is een goede keuze voor gebruik in appartementen. Dit type vloer dempt goed geluid en zorgt voor een luxe uitstraling, ook in kleinere ruimtes. Houd rekening met de wettelijke eis dat de vloer minimaal 10db moet kunnen dempen in appartementsgebouwen. Het is daarom belangrijk om een goede TUV gecertificeerde ondervloer uit te zoeken die past bij uw PVC tegels om overlast naar de buren te voorkomen. In woningen waar deze geluidsnormen gelden mogen ook geen vloeren worden verlijmd. Kies in deze ruimtes dus voor PVC tegels met een clicksysteem.

PVC click tegels

PVC tegels zijn makkelijk om zelf te leggen, al helemaal als u kiest voor PVC met een clicksysteem. Naast het clicksysteem zijn er ook PVC tegels die worden geplakt. Click PVC is makkelijker om te leggen omdat deze zijn voorzien van een uniclick verbinding waarmee de stukken vloer makkelijk met elkaar worden verbonden. Een ander groot voordeel van click PVC is dat deze onbeschadigd verwijderd kan worden en weer gelegd kan worden in een andere kamer.

Kwalitatieve PVC tegels van topmerken

Niet alleen is een PVC vloer een goed alternatief voor een natuurstenen vloer, het is ook nog eens een veel goedkopere optie. De vloeren zijn praktisch onderhoudsvrij en zijn erg duurzaam, zodat u extra lang kunt genieten van de mooie uitstraling. Het assortiment van Luxury Floors omvat vele merken waaronder de topmerken:

De beste prijs voor uw nieuwe PVC tegels

PVC tegels zitten in een hogere prijscategorie dan het meeste laminaat. Dit ziet u ook terug in de kwaliteit van de vloeren. Luxury Floors biedt u de laagste prijsgarantie. Bestel nu uw nieuwe tegel PVC online en ontvang deze binnen 24 uur bij u thuis!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen