Altijd de laagste prijsgarantie!

Prinz groene plaat

De groene ondervloer plaat kent veel eigenschappen als isoleren, egaliseren en ook nog eens een ontzettende drukvaste ondervloer.
Prinz groene plaat
Afbeelding van Prinz groene plaat
Afbeelding van Prinz groene plaat
Afbeelding van Prinz groene plaat
    • Alle prijzen incl. BTW
    • Snelle levering door heel Nederland en België
    • Grootste voorraad
    • Binnen 24 uur in huis
    • 2000 m2 Winkel/Showroom

Specificaties

Artikelnummer
2086
Lengte
0.79 mtr
Breedte
0.59 mtr
Pakinhoud
7
Merk
Prinz
Geschikt vloerverwarming
nee
Dikte in mm
5
Geschikt voor beton
Geschikt voor hout
Egaliseert in mm
4
10 db gecertificeerd
nee

Omschrijving

De groene ondervloer plaat, ook wel PF-Felt platen genoemd, zijn dé ondervloer platen voor onder parket en laminaat. De platen zijn gemaakt van fijnmazige samengeperste houtvezels. Hierdoor zijn de platen veerkrachtig, spanningsvrij, egaliserend, geluiddempend en zeer goed isolerend. Het betreft een 100% milieuvriendelijk natuurproduct zonder enige toevoeging van schadelijke stoffen. De platen zijn voorzien van het FSC keurmerk wat aangeeft dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

De groene ondervloer platen vermindert het contactgeluid naar onder gelegen ruimten met minimaal 22dB. Daarnaast heeft de groene ondervloer plaat een hoge drukbestendigheid van ca. 6 ton per m2. Hierdoor is deze ondervloer zeer geschikt voor click vloeren zoals parket en laminaat. De groene ondervloer plaat egaliseert kleinere, puntvormige oneffenheden tot ca 3mm - 4mm. De platen zijn extra hard/strak geperst waardoor er minder lucht tussen de vezels zit.

De groene ondervloer plaat 5 mm dik en zoals de naam al aangeeft groen van kleur. De afmetingen zijn 59x79cm per plaat en er in totaal zit er 7m2 ondervloer in één pakket.

De platen zijn evt. ook te gebruiken als plaatselijke verhoging van de ondervloer. De ondergrond moet stofvrij, blijvend droog en goed dragend zijn. Wanneer u er niet zeker van bent dat de ondergrond niet helemaal vochtvrij is plaats dan eerst een vocht dampremmende folie (vochtscherm). De groene ondervloer plaat kan worden toegepast op zowel een houten als betonnen ondergrond en is zowel geschikt voor woningen als in appartementen.Offerte aanvragen

€ 2,95 € 1,95

Deze prijs is inclusief BTW
Bel ons 
Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 207 beoordelingen