Altijd de laagste prijsgarantie!

1 artikelen  
Zo gebruikt u een plintenschaar

Een plintenschaar is eenvoudig in gebruik, maar bespaart u wel een hele hoop tijd en (mogelijke) ergernis. Hiermee is het een perfect alternatief voor bijvoorbeeld de verstekbak. Gaat u plakplinten leggen met behulp van een plintenschaar? Dan is het verstandig een stappenplan te hanteren.

Plakplinten leggen met een plintenschaar

Zorg er als eerste voor dat de ondergrond waarop u de plinten gaat leggen vrij is van stof en vet. Begin het leggen met een recht stuk. Op die manier heeft u een mooi recht beginpunt. Voor u een plint legt moet u uiteraard de plastic kleeflaag aan de onderkant verwijderen. Bent u bij een rechte hoek aangekomen, teken dan op de plint precies af waar hij de bocht moet maken. Vervolgens pakt u de plintenschaar erbij en zet u die op een hoek van 45 graden. Nu knipt u de plint af. Zorg ervoor dat het punt dat u hebt afgetekend de korte zijde van de 45 graden schuinte is.Voor het volgende stuk plint doet u precies hetzelfde. Op die manier komen de twee stroken precies mooi tegen elkaar aan te liggen.

Een strak eindresultaat

Het mooie van een plintenschaar is dat u ermee verzekerd bent van een mooi strak eindresultaat. Geen ergernis meer over plinten die niet goed bij elkaar aansluiten, maar een keurig nette afwerking van uw laminaat of PVC vloer. En het is natuurlijk nog enorm gemakkelijk ook!

Plintenschaar kopen bij Luxury Floors

Schaft u een plintenschaar aan bij Luxury Floors, dan profiteert u van scherpe prijzen en een snelle levering door heel Nederland en België. Bestel snel of kom eens langs in onze grote showroom in Kampen. Heeft u een vraag over onze vloeren of een ander product? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan iedere dag voor u klaar om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen