Altijd de laagste prijsgarantie!

Goedkope plinten bij aanschaf van uw laminaatvloer

5 artikelen  Goedkope plinten bij Luxury Floors: voorgelakte sfeerplinten tot houten plakplinten

Bij Luxury Floors vindt u goedkope plinten voor uw laminaatvloer met verschillende afwerkingen. Plinten zijn de afwerking van uw vloer en zijn dus ook van grote invloed op de algemene uitstraling van uw vloer. Luxury Floors heeft een assortiment plinten met verschillende eigenschappen, we onderscheiden de volgende type plinten:

Sfeerplinten MDF voor uw laminaatvloer

De sfeerplinten van Luxury Floors zijn wit afgewerkt en hebben zeer strakke vormen, wat maakt dat het een luxe uitstraling geeft aan uw vloer en uw interieur. De sfeerplinten zijn voorzien van een lichte ronde afwerking aan de voorzijde, hierdoor is de plint onscherp. Dit is veiliger en acht de verflagen in staat om goed te hechten. De MDF-sfeerplinten zijn voorzien van een ruime kabelgoot, waardoor kabels eenvoudig zijn weg te werken.

Houten Plakplinten voor uw laminaatvloer

Houten Plakplinten van Luxury Floors zorgen voor een mooie afdekking tussen de muur en de laminaatvloer. Plakplinten worden liggend bevestigd op de vloer. Aan de achterzijde van een houten plakplint is een plakstrook te vinden, waarmee de plint eenvoudig is te monteren. Ideaal om kleine kiertjes en naden af te dekken. De houten plakplinten zijn verkrijgbaar in ruim 260 verschillende kleuren.

Hoge Muurplinten MDF voor uw laminaatvloer

De Hoge Muurplinten MDF van Luxury Floors zijn de perfecte keuze om uw laminaatvloer mooi af te werken. De hoge plinten zijn eenvoudig te monteren met bevestigingsclips of zijn te verlijmen met een plinten en profielen kit. Met ruim 260 verschillende kleuren vindt u gegarandeerd de kleur die u zoekt!

Het belang van goedkope plinten van Luxury Floors

De voordelige plinten van Luxury Floors dragen dus bij aan de afwerking en uitstraling van de vloer en eigenlijk uw hele interieur. Maar daarnaast hebben de plinten nog andere functies. Plinten dragen namelijk bij aan de kind vriendelijkheid van uw woning. Plinten zorgen er namelijk voor de vloeren en wande goed zijn afgewerkt en scherpe randjes zijn afgedekt, bovendien kunt u kabels wegwerken met plinten. Dit alles maakt dat plinten naast de uitstraling ook bijdraagt aan de kind vriendelijkheid van uw woning.

Koop uw sfeerplinten, hoge plinten en houten plinten bij Luxury Floors

Al uw sfeerplinten, hoge plinten en houten plinten koopt u bij Luxury Floors. Luxury Floors heeft de grootste voorraad vloeren en toehorende producten, u vindt dus altijd wat u nodig bent! Uw heeft uw producten binnen 24 uur in huis. Bovendien kunt u eenvoudig online bestellen.

Wilt u liever de vloeren en plinten in het echt bekijken, beleven en proeven? Kom dan langs in onze showroom. Onze experts helpen u graag verder.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen