Altijd de laagste prijsgarantie!

Goedkope plinten bij aanschaf van uw laminaatvloer

5 artikelen  Wat zijn plinten?

Maar wat zijn plinten dan eigenlijk? Plinten zijn stukjes materiaal die op vloerhoogte tegen een wand worden aangebracht. Dit heeft naast een decoratief doel, ook een functioneel doel. Plinten beschermen namelijk tegen beschadigingen van de vloer en het interieur. Plinten zorgen voor een mooie overgang tussen de vloer en de muur.

Welke plinten kiezen?

Een vloer zonder plinten is bijna niet voor te stellen, maar voor welke plinten moet je kiezen? Wij begrijpen dat deze keuze lastig is. Het aanbod is namelijk enorm. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste plinten. Bij het kiezen van de juiste plinten moet u rekening houden met: het soort plint, het materiaal, de hoogte en tot slot de kleur.

Welke soort plint?

Als we kijken naar het soort plint dan vindt u twee soorten: hoge muurplinten of plakplinten. Muurplinten zijn echte klassiekers en nog steeds erg populair. Muurplinten worden tegen de muur geplaatst en staan bekend als hoge plinten. Plakplinten zijn de laatste jaren ook enorm in populariteit gestegen. Plakplinten zijn namelijk relatief voordelig en erg gebruiksvriendelijk. Plakplinten plaatst je niet tegen de bevestigd, maar tegen de vloer. Voor laminaatvloeren zijn plakplinten erg handig.

Welk materiaal en hoe hoog?

Vervolgens kunt u nadenken over welk materiaal u graag had willen hebben. Zo kunt u kiezen uit MDF plinten, houten plinten, kunststof plinten of folieplinten. Dan nu de hoogte. Welke hoogte moeten je plinten zijn? Hier is niet echt een formule voor. Wat wij altijd aanraden is om te kijken hoe hoog uw ruimte is. Hoe hoger de ruimte, hoe hoger de plint kan zijn. Wanneer u een lage ruimte heeft, kunnen hoge plinten ervoor zorgen dat de ruimte kleiner lijkt.

Welke kleur plinten?

Plinten kunt u vinden in onwijs veel kleuren. Echter, welke kleur is geschikt voor uw ruimte? In onze ogen is dit geheel persoonlijke voorkeur. Vroeger koos men vooral ervoor om de plinten dezelfde kleur te geven als de vloer. Tegenwoordig komen wij steeds meer plinten tegen in dezelfde kleur als de muur. Over het algemeen is wit de meest gekozen kleur wat betreft plinten.

Goedkope plinten bij Luxury Floors: voorgelakte sfeerplinten tot houten plakplinten

Bij Luxury Floors vindt u goedkope plinten voor uw laminaatvloer met verschillende afwerkingen. Plinten zijn de afwerking van uw vloer en zijn dus ook van grote invloed op de algemene uitstraling van uw vloer. Luxury Floors heeft een assortiment plinten met verschillende eigenschappen, we onderscheiden de volgende type plinten:

Sfeerplinten MDF voor uw laminaatvloer

De sfeerplinten van Luxury Floors zijn wit afgewerkt en hebben zeer strakke vormen, wat maakt dat het een luxe uitstraling geeft aan uw vloer en uw interieur. De sfeerplinten zijn voorzien van een lichte ronde afwerking aan de voorzijde, hierdoor is de plint onscherp. Dit is veiliger en acht de verflagen in staat om goed te hechten. De MDF-sfeerplinten zijn voorzien van een ruime kabelgoot, waardoor kabels eenvoudig zijn weg te werken.

Houten Plakplinten voor uw laminaatvloer

Houten Plakplinten van Luxury Floors zorgen voor een mooie afdekking tussen de muur en de laminaatvloer. Plakplinten worden liggend bevestigd op de vloer. Aan de achterzijde van een houten plakplint is een plakstrook te vinden, waarmee de plint eenvoudig is te monteren. Ideaal om kleine kiertjes en naden af te dekken. De houten plakplinten zijn verkrijgbaar in ruim 260 verschillende kleuren.

Hoge Muurplinten MDF voor uw laminaatvloer

De Hoge Muurplinten MDF van Luxury Floors zijn de perfecte keuze om uw laminaatvloer mooi af te werken. De hoge plinten zijn eenvoudig te monteren met bevestigingsclips of zijn te verlijmen met een plinten en profielen kit. Met ruim 260 verschillende kleuren vindt u gegarandeerd de kleur die u zoekt!

Wat kosten plinten?

De hoogte van de kosten hangt natuurlijk af van hoeveel plinten u nodig heeft. Hoe groter de ruimte is, des te hoger de kosten. Ook verschilt de prijs per type plint. Omdat het lastig te zeggen is hoeveel plinten kosten, kunt u bij Luxury Floors nu uw prijs aanvragen, om zo een op maat gemaakte offerte te ontvangen. Een voordeel: bij Luxury Floors bent u verzekert van de laagste prijsgarantie!

Het belang van goedkope plinten van Luxury Floors

De voordelige plinten van Luxury Floors dragen dus bij aan de afwerking en uitstraling van de vloer en eigenlijk uw hele interieur. Maar daarnaast hebben de plinten nog andere functies. Plinten dragen namelijk bij aan de kind vriendelijkheid van uw woning. Plinten zorgen er namelijk voor de vloeren en wande goed zijn afgewerkt en scherpe randjes zijn afgedekt, bovendien kunt u kabels wegwerken met plinten. Dit alles maakt dat plinten naast de uitstraling ook bijdraagt aan de kind vriendelijkheid van uw woning.

Koop uw sfeerplinten, hoge plinten en houten plinten bij Luxury Floors

Al uw sfeerplinten, hoge plinten en houten plinten koopt u bij Luxury Floors. Luxury Floors heeft de grootste voorraad vloeren en toehorende producten, u vindt dus altijd wat u nodig bent! Uw heeft uw producten binnen 24 uur in huis. Bovendien kunt u eenvoudig online bestellen.

Wilt u liever de vloeren en plinten in het echt bekijken, beleven en proeven? Kom dan langs in onze showroom. Onze experts helpen u graag verder.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen