Altijd de laagste prijsgarantie!

Over Luxury Floors


Luxury Floors is een Groot/Restpartijhandel drijvende handelsonderneming. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in het verkopen van mooie Europese Topmerken laminaat voor absolute bodemprijzen! Met meer dan 300 soorten laminaat, direct uit voorraad leverbaar!

Laminaat netwerk

Door onze zeer grote netwerk in Duitsland, België, Frankrijk en Oostenrijk kunnen wij altijd onze laminaat zeer goedkoop inkopen, wij doen rechtstreeks zaken met laminaatfabrikanten uit de desbetreffende landen.

Kwaliteit/prijs

Luxury Floors levert kwaliteitslaminaatvloeren tegen de goedkoopste prijzen. Luxury Floors durft te stellen dat ze de allergoedkoopste laminaatleverancier is van Nederland. Luxury Floors levert laminaatvloeren aan een ieder die op zoek is naar een mooie, goede laminaatvloer van een kwaliteitsmerk tegen zeer schappelijke prijzen. De kwaliteit/prijs verhouding is bij Luxury Floors optimaal.

Naast goede prijzen wordt er ook veel tijd en aandacht besteed aan uitleg van de producten door ons. Alle bijproducten zoals plinten, ondervloeren, systeemplinten, opstaande plinten, dampfolie, alufoam, softboard, groene plaatjes, hoekstukjes, plakplinten, vlakplinten, profielen, etc. kunnen wij leveren. Diverse soorten ondervloeren zijn uit voorraad leverbaar. Plinten zijn normaal gesproken binnen ongeveer 24 uur leverbaar.

Showroom 100.000m2

In onze showroom in Kampen hebben wij +/- 300 decoren/kleuren die direct uit voorraad leverbaar zij en we hebben 200 voorbeeldborden collectie laminaat die binnen 24 uur leverbaar is. Wij proberen voor iedereen een geschikte laminaatvloer in huis te hebben. Onze prijzen zijn allemaal meeneemprijzen, wilt u het bezorgd hebben? Dat is natuurlijk ook mogelijk. De kosten die hiermee gemoeid zijn kunt u bij ons opvragen.

Heeft u nog vragen en of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op of kom langs.
De koffie staat altijd klaar.

Met vriendelijke groet,

Luxury Floors B.V.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen