5 artikelen  

Verwijder alleUnifloor ondervloeren geluid reducerend, warmte isolerend en milieubewust!

Het optimale wooncomfort staat bij Unifloor hoog aan het vaandel. Hun hoge kwaliteit ondervloeren beschikken allemaal uit warmte isolerende en contactgeluid reducerende eigenschappen tot wel 10db en zijn geschikt voor alle type vloeren: waaronder vloerverwarming en vloerkoelingen. U kunt op deze manier onbezorgd leven in uw woning zonder klagende buren aan de deur te hebben. Want zeg nou zelf, niets is fijner dan in uw eigen woning volledig op gemak te zijn. De producten van Unifloor bestaat samengesteld natuurlijk resthout van berken, populieren en naaldbomen. Dit betekent dat de ondervloeren volledig milieubewust zijn.

Unifloor: revolutionair ondervloersysteem, gemakkelijk te installeren op oneffen oppervlakten

Heeft u veel oneffen oppervlaktes in de ruimtes waar u een vloer wilt plaatsen? Dan is dat geen enkel probleem. Unifloor is niet zomaar expert op het gebied van ondervloeren. Met hun eigen ontwikkelde ondervloersysteem zijn de ondervloeren in staat in een zeer korte tijd oneffen oppervlakten tussen de 2mm en 3mm te veranderen in een zeer vlakke vloer. Dankzij de harde bovenlaag en zachte softboard onderlaag hoeft u niet bang te zijn dat stoelpoten, naaldhakken en andere voorwerpen uw vloer beschadigen. Door het gemak en eenvoud van de ondervloeren bespaart u veel tijd bij het leggen in de ruimte dat u een vloer wenst te hebben. Heeft u toch behoefte om het door een professional te laten doen? Maak dan gebruik van onze legservice!

De producten van Unifloor ontdek je hier:

Unifloor ondervloer koopt u allen bij Luxury Floors!

Koop vandaag nog de producten van Unifloor bij Luxury Floors. U krijgt gegarandeerd altijd de laagste prijs! Ontdek ook onze grote collectie PVC, laminaat en houten vloeren met prachtige patronen die past bij ieder interieur. Koop vandaag nog op onze webshop of kom gerust langs in onze showroom. De koffie staat altijd voor u klaar.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen