2 artikelen  

Verwijder alle
Quick-Step ondervloeren geluiddempend en geschikt voor alle Rigid click PVC vloeren!

Heeft u er ook zo een hekel aan zeurende buren? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Niks is vervelender dan oncomfortabel leven in uw woning op een plek waar u juist het meest op gemak zou moeten zijn. Gelukkig heeft het innovatieve merk Quick-Step een ondervloer ontwikkeld die als enige op de markt gecertificeerd is voor appartementen en bovenwoningen. De eenvoudig te plaatsen ondervloeren dempen geluid tot 10 decibel en zorgen er voor dat loopgeluiden worden verminderd. Ook als u van plan bent een Rigid click PVC vloer aan te schaffen dan zit u bij Luxury Floors op het goede adres. Quick-Step biedt ondervloeren aan die perfect aansluiten op alle Rigid PVC vloeren uit ons assortiment!

Ontdek de ondervloer van Quick-Step hier:

Quick-Step Lyvin Transitstop ondervloer

Een ondervloer speciaal ontwikkeld voor ruimtes met grote temperatuurverschillen

Heeft u een woning met ramen die uitkijken op het zuiden? Dan krijgt u veel te maken met zonlicht in uw huis. Dit betekent dat de temperatuur in de woning erg kan veranderen. Het vooruitstrevende merk Quick-Step heeft een unieke ondervloer ontwikkeld die geschikt is in iedere ruimte van uw huis, daarnaast ook loopgeluiden verminderd en bestand is tegen grote temperatuurverschillen. Hierdoor is de ondervloer perfect te combineren met vloerverwarming- of koeling. Plaats eenvoudig de ondervloer op zolder, in de woonkamer of zelfs op uw veranda. Wilt u liever uw vloer door een professional laten leggen? Maak dan gebruik van onze legservice dan helpen wij u graag een handje.

Ontdek de Quick-Step ondervloer bij Luxury Floors:

Quick-Step Lyvin Heat Underlay

Koop uw geschikte Quick-Step ondervloer bij Luxury Floors!

Bent u overtuigd door de kwaliteiten van de ondervloeren van Quick-Step? Koop dan eenvoudig en snel uw geschikte ondervloer bij ons op de webshop en ontvang uw bestelling binnen 24 uur! Wilt u toch liever een kijkje nemen in onze showroom? Geen probleem, onze behulpzame medewerkers helpen u graag mee tot het vinden van uw passende vloer in uw woning.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen