2 artikelen  

Verwijder alle
De technisch hoog aangeschreven ondervloeren van PPC

Tegenwoordig denken veel mensen dat een ondervloer overbodig is. Toch is dit niet helemaal juist. Een ondervloer is van essentieel belang om zo lang mogelijk te genieten van uw recent gekochte laminaat of parketvloer. PPC weet hier als een van de beste op in te spelen met hun technisch hoog aangeschreven producten. De groene ondervloeren, ofwel PFT-platen bestaan uit materiaal van sterk fijnmazige samengeperste houtvezels. Door de extra hard en strak geperste platen, blijft er minder lucht tussen de vezels zitten. Dit zorgt er voor dat de warmte zeer goed wordt geïsoleerd. Plaats deze platen onder uw gewenste vloer en geniet van uw woning waar de temperatuur altijd naar uw wens is.

Geen schadelijke stoffen en milieubewust | PPC ondervloeren

Luxury Floors kiest alleen de best ondervloeren uit voor u. PPC, ook bekend als de Plinten Profielen Centrale staat bekend om hun eersteklas ondervloeren, vakkundigheid en milieubewust oogpunt naar de toekomst. De platen bestaan uit 100% milieu vriendelijk materiaal en zijn volledig schadelijke stoffen vrij. Daarnaast beschikken de producten over een FSC-keurmerk. Dit geeft aan dat de grondstof afkomstig is van verantwoord beheerde bossen. Ideaal voor mensen die duurzaamheid ontzettend belangrijk vinden.

PPC ondervloeren geschikt voor iedere woonsituatie

Woont u in een appartement of een of ander type woning en wilt u niet de buren erg tot last zijn met uw uitbundige levensstijl? Koop dan de ondervloeren van PPC. De platen zijn beschikbaar in diktes van 4mm en 7mm. Dit zorgt er voor dat het contactgeluid wordt verminderd tot maximaal 19db. Ideaal voor als u onderburen heeft! Daarnaast zijn deze platen veerkrachtig, spanningsvrij, egaliserend, en geschikt op harde ondergronden zoals beton en hout. Zelfs wanneer u een oneffen ondergrond heeft plaatst u eenvoudig de platen tot circa 2mm- 3mm. Let er wel op dat de ondergrond stofvrij, blijvend droog en goed dragend is. Wanneer u niet zeker bent of de vloer vochtvrij blijft, plaatst dan een vocht scherm of neem contact met ons op dan helpen wij u graag een handje.

PPC ondervloeren koopt u bij Luxury Floors | Binnen 24 uur in huis

De ondervloeren van PPC bieden u het optimale leef comfort. Bestel vandaag uw gewenste ondervloer en u ontvangt uw bestelling binnen 24 uur. Wij van Luxury Floors zijn de goedkoopste laminaatleverancier van Nederland waar altijd de prijs-kwaliteit verhouding in balans is. Bestel online of neem een kijkje in onze showroom. De koffie staat altijd klaar!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen