Naadloos laminaat


Heeft u recent uw woning omgetoverd tot een modern paleis waarin alles een strakke uitstraling heeft? Dan is de kans ontzettend groot dat u momenteel op zoek bent naar naadloos laminaat. Deze laminaatvloer beschikt namelijk niet over v-groeven wat betekent dat iedere plank naadloos op elkaar aansluit. Dit zorgt voor een ongekend strakke en gladde uitstraling die perfect past bij verschillende moderne interieurstijlen. Bekijk snel het gehele assortiment aan naadloos laminaat bij Luxury Floors en maak binnenkort uw interieur compleet!

Wat is laminaat zonder v-groef?

Tijdens uw zoektocht naar een nieuwe vloer heeft u ongetwijfeld al gemerkt dat er tegenwoordig talloze soorten, kleuren en formaten zijn. Zo is er tegenwoordig visgraat laminaat, waterbestendig laminaat en zelfs laminaat zonder v-groef. Deze laatste laminaatvloer zorgt ervoor dat iedere ruimte in uw woning één glad en strak geheel wordt. Dit is mogelijk doordat iedere plank van het laminaat naadloos op elkaar aansluit. Er zijn immers geen groeven tussen de planken aanwezig wat er direct voor zorgt dat er geen vuil tussen de naden kan komen. Op de lange termijn is dit hygiënischer, omdat laminaat zonder v-groef daardoor gemakkelijk schoon te houden is. Hiermee is naadloos laminaat al jaren de favoriet bij huishoudens met zowel huisdieren als kinderen.

Robuuste en industriële varianten mogelijk

Wanneer uw woning volledig volgens de robuuste industriële interieurstijl is ingericht, dan bent u hoogstwaarschijnlijk blij om te horen dat naadloos laminaat hiervoor dé perfecte match is. Behalve de varianten in de meest warme houtstructuren, is het laminaat zonder v-groef ook verkrijgbaar in een stoere betonlook. Dit is een laminaatvloer waarvan iedere plank het formaat van een tegel, oftewel 60 x 60 centimeter, heeft om de authentieke uitstraling van echte tegels te imiteren. Al deze planken klinkt u in een handomdraai naadloos aan elkaar vast met behulp van de klikverbinding. Dit zorgt voor een strakke en robuuste uitstraling in huis. Het tegel laminaat is inmiddels een favoriet in het assortiment van Luxury Floors.

Het leggen van naadloos laminaat is zo gedaan

Wilt u zelfstandig het naadloos laminaat gaan leggen? Dan mag u natuurlijk de ondervloer niet vergeten. Bij Luxury Floors vindt u verschillende A-kwaliteit ondervloeren die ervoor zorgen dat uw vloer niet alleen beter isoleert, maar ook nog eens geruisloos wordt en in perfecte harmonie samengaat met vloerverwarming. Zodra de ondervloer op zijn plek ligt, is het tijd om met het laminaat zonder v-groef aan de slag te gaan. Hiervoor zaagt u de planken op de gewenste lengtes om ze vervolgens in een handomdraai aan elkaar vast te klikken. Ligt de vloer op zijn plek? Vergeet dan niet om het naadloos laminaat compleet te maken met schitterende bijpassende plinten. Op die manier wordt iedere vloer gegarandeerd een eye-catcher!

Laminaat zonder v-groef bij Luxury Floors

Voor de mooiste laminaatvloeren zonder v-groef gaat u natuurlijk naar Luxury Floors in Kampen. In onze showroom vindt u niet alleen het grootste assortiment van Nederland, maar hebben wij ook nog eens al onze vloeren uitgestald. Dit maakt het mogelijk om in een oogopslag te zien of een bepaalde vloer geschikt is voor uw woning. Bovendien beschikken wij zelfs over een eigen legservice. Hierbij komen onze specialisten tegen een meerprijs bij u thuis om uw nieuwe vloer op een professionele manier te leggen. Kom snel naar Luxury Floors en wie weet loopt u binnenkort met het schitterende naadloos laminaat de deur uit!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen