Luxury Floors is hét verkooppunt van Meister vloeren

Luxury Floors is dé Meister dealer in Nederland. Dit merk is begonnen als familiebedrijf en heeft inmiddels al meer dan 90 jaar ervaring in laminaatvloeren. Geen wonder dat wij dit hoogwaardige vloerenmerk hebben opgenomen in ons assortiment. Met maar liefst 38 verschillende vloeren zit er altijd wel een look tussen die past bij uw vloerwensen. Bovendien profiteert u altijd van onze lage prijsgaranties. U koopt een Meister vloer namelijk al vanaf €12,99 per vierkante meter!

59 artikelen  De oorsprong van Meister

Meister is een wereldwijd bedrijf met meer dan 600 medewerkers, wiens producten de hele wereld over gaan. Het hoofdkantoor blijft tot de dag van vandaag trouw aan de stad Meiste, waar het merk is ontstaan. Door de trotse roots van Meister en de geschiedenis van het hoofdkantoor, resulteert dit erin dat 96% van de medewerkers binnen een straal van 50 kilometer rondom het bedrijf werkt. Mede dankzij dit indrukwekkende verhaal zijn wij een trotse Meister dealer. De bedrijfsnaam ‘MeisterWerke’ verwijst naar het meesterwerk in het produceren in vloeren.

Hét verkooppunt van hoogwaardige Meister vloeren

Wij van Luxury Floors kiezen onze merken zorgvuldig en zijn daarom niet zomaar een Meister verkooppunt. Elk merk heeft zijn eigen unieke verhaal en zo ook Meister. Ecologisch handelen en de bescherming van het milieu staan bij Meister hoog in het vaandel. Deze principes brengt het merk dagelijks in de praktijk. Meister is continu bezig met het ontwikkelen van duurzame technieken. Al de vloeren zijn onderscheiden met een duurzaam kwaliteitslabel en een FSC-keurmerk. Dit bevestigt dat de producten veilig en milieuvriendelijk zijn geproduceerd.

De vloeren worden bovendien niet van tropisch hardhout gemaakt, maar van meerlaags parket. De middenlaag van dit parket bevat HDF in plaats van massief houten vloerdelen. HDF-platen bevatten meer kleine vezels per m3 en worden onder hoge druk geperst. Dit resulteert erin dat de platen een hoge uitrekweerstand en buigsterkte hebben, waardoor de vloeren een veel langere levensduur hebben.

Luxury Floors is trotse Meister dealer

Het zijn van een Meister verkooppunt biedt veel voordelen. Zo garandeert Luxury Floors de laagste prijsgarantie en hebben wij een fantastisch aanbod Meister vloeren. De vloeren zijn van uitstekende kwaliteit en combineren een warm huiselijk gevoel met de perfecte houtlooks. Bovendien zijn de laminaatvloeren van dit merk voorzien van een click plus systeem, waardoor de vloer eenvoudig is te leggen. Wilt u liever het leggen van uw Meister vloer uitbesteden? Onze professionals nemen met liefde dit werk uit handen.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen