6 artikelen  

Verwijder alle
Maison is niet te onderscheiden van echt hout

Het Maison laminaat komt aardig in de buurt van een massieven houten vloer- het is er bijna niet van te onderscheiden. Dit komt mede door het matte oppervlak van de vloeren en de tweezijdige v-groeven aan de lange zijkanten. Hierdoor krijgen de vloeren een robuuste uitstraling en slijten ze minder snel, doordat klein vuil in de groeven komt te vallen en u hier dus niet overheen loopt. Ideaal dus!

Het laminaat is gemakkelijk schoon te maken

De vloeren zijn, net zoals de meeste laminaten, gemakkelijk schoon te maken. Dit komt doordat het Maison laminaat antistatisch is, waardoor stof bijna niet de kans heeft om zich aan de vloeren te hechten. Het laminaat is hierdoor makkelijk schoon te maken met een reguliere stofzuiger en dweil en zorgt dus niet voor te veel poespas.

De beste kwaliteit-prijsverhouding

Het Maison laminaat heeft een uitstekende kwaliteit-prijsverhouding. Het laminaat is al te verkrijgen vanaf 17 euro per m². Echt een koopje als u kijkt naar de uitmuntende kwaliteit die u hiervoor terugkrijgt. Het laminaat is erg sterk en kan zeker tegen een stootje, waardoor het weinig tot geen onderhoud nodig heeft en jarenlang meegaat.

Maison laminaat is makkelijk te leggen

De vloeren zijn voorzien van het megaloc systeem, een zeer gebruiksvriendelijk kliksysteem, waardoor ze erg gemakkelijk te leggen zijn. Zo makkelijk dat zelfs de minst ervaren klussers nog met het Maison laminaat aan de slag kunnen. Mocht u hier echter toch geen vertrouwen in hebben en het liever laten doen, dan kunt u bij Luxury Floors de vloeren laten leggen voor slechts 7,95 euro per m².

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen