Altijd de laagste prijsgarantie!

Luxury Floors biedt u goedkope pvc-vloeren aan van topkwaliteit. U vindt hier de goedkoopste pvc-vloeren van het merk Gelasta, dit al vanaf €12,95 per m². Vindt u dezelfde vloer ergens anders goedkoper? Dan krijgt u van ons de vloer helemaal gratis! Luxury Floors heeft een ruim assortiment pvc-vloeren, met meer dan 10 verschillende merken. Bekijk nu het hele assortiment en vind nu de vloer die speciaal bij u thuis past.

66 artikelen  

Verwijder alle


Gelasta; gaan en staan voor vloeren

De passie van Gelasta is om voor iedere ruimte de beste vloer te vinden, en dat elke dag weer. Wanneer u voor Gelasta kiest zorgen wij ervoor dat uw woning de meest trendy, innovatieve en betaalbare pvc krijgt. Dit kan dankzij meer dan veertig jaar kennis en ervaring. Wanneer Gelasta een product niet voor u kan vinden, dan proberen ze het zelf te ontwikkelen in samenwerking met de fabrikant.

Een PVC-vloer van topkwaliteit

Wanneer je bij ons voor Gelasta kiest, leveren wij een PVC-vloer van topkwaliteit. Gelasta heeft al ruim 40 jaar ervaring en kennis met PVC-vloeren. Als wij aan Gelasta denken, denken wij aan betrouwbaarheid, eerlijkheid en verantwoordelijkheid. Dit zijn daarom ook belangrijke kernwaarden. Naast deze kernwaarden leveren ze prachtige vloeren tegen een lage prijs.

Altijd een goed idee met Gelasta PVC

PVC ook wel polyvinylchloride is een alleskunner, PVC-vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Dit is niet het enige voordeel van PVC hieronder een lijst van de voordelen van PVC

  • Warme uitstraling en akoestische demping
  • Duurzaam en onderhoudsarm
  • Betaalbaar
  • Hygiënisch en veelzijdig

De PVC-vloeren van Gelasta zijn geschikt voor vloerverwarming en hebben een warme uitstraling. Dit is waarom veel mensen voor Gelasta kiezen. Wanneer je zoekt naar een goed betaalbare PVC-vloer is dit het juiste adres, al vanaf €17,95 heb je een Gelasta PVC-vloer. Kijk nu het gehele assortiment van Gelasta en wie weet heeft u binnenkort een Gelasta PVC-vloer in huis.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 207 beoordelingen