Landelijk laminaat


Wilt u binnenkort uw woning voorzien van een landelijk interieur? Dan mag een schitterende nieuwe vloer natuurlijk niet ontbreken. Vandaag de dag zijn er verschillende soorten, kleuren en formaten, waardoor het volkomen te begrijpen is dat u het lastig vindt om een vloer te vinden die past bij een landelijke uitstraling. Toch hoeft u niet meer verder te zoeken aangezien het landelijk laminaat dé perfecte match is! Bekijk snel alle kleuren bij Luxury Floors en wie weet haalt u binnenkort een stukje platteland in huis.

Wat is landelijk laminaat?

Niet iedereen heeft direct een beeld bij een landelijke laminaatvloer. Logisch, aangezien de landelijke interieurstijl pas de afgelopen jaren enorm veel aan populariteit heeft gewonnen. Een landelijke uitstraling herkent u gemakkelijk door het gebruik van ruwe materialen die gecombineerd worden met ongedwongen elegantie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan robuuste houten kasten die zijn afgewerkt met wol, touw of natuursteen. Niet voor niets staat vooral het gebruik van de natuurlijke tinten centraal. Al deze kernwaarden zijn vanzelfsprekend terug te vinden in het landelijk laminaat. Hiermee is deze laminaatvloer dus niets meer dan een vloer die is voorzien van een houtstructuur in verschillende soorten bruintinten.

Niet te onderscheiden van een echte houten vloer

Het zal u hoogstwaarschijnlijk verrassen, maar al het landelijk laminaat van Luxury Floors lijkt als twee druppels water op een echte houten vloer. Hoe dat kan? Dit komt voornamelijk doordat iedere plank is voorzien van een houstructuur. Sommige fabrikanten maken zelfs gebruik van de modernste druktechnieken wat ervoor zorgt dat de luxere laminaatvloeren zelfs zijn voorzien van realistische houtnerven die zowel zicht- als voelbaar zijn aangebracht. Daarnaast wordt de imitatie versterkt door de toepassing van v-groeven. Door iedere plank te voorzien van v-groeven ontstaat er een bijzonder plankenmotief. Bent u hier geen fan van? Dan kunt u natuurlijk ook voor landelijk laminaat zonder v-groeven kiezen.

Het leggen van landelijk laminaat is kinderspel

Wilt u zelfstandig uw nieuwe vloer gaan leggen? Dan is het handig om te weten dat al onze landelijke laminaatvloeren beschikken over de nieuwste kliksystemen. Hierdoor wordt het leggen van uw nieuwe vloer zeker weten een eitje. Het enige wat u nodig heeft is een goede ondervloer en het juiste gereedschap. Een goede ondervloer is vrijwel onmisbaar, omdat het ervoor zorgt dat het landelijk laminaat op z’n plek blijft liggen en dat zowel loopgeluid als contactgeluid wordt beperkt. Bovendien voorkomt een ondervloer dat uw nieuwe vloer in contact komt met vocht wat uiteindelijk vervelende gevolgen met zich mee kan brengen. Ligt uw nieuwe vloer op zijn plek? Vergeet dan niet om er een echte eye catcher van te maken door het af te werken met plinten.

Landelijk laminaat extra voordelig bij Luxury Floors

Voor het mooiste landelijk laminaat gaat u natuurlijk naar Luxury Floors in Kampen. In onze showroom vindt u niet alleen het grootste assortiment tegen de laagste prijsgarantie van Nederland, maar hebben wij ook nog eens al onze vloeren uitgestald. Dit maakt het mogelijk om in een oogopslag te zien of een bepaalde vloer geschikt is voor uw woning. Bovendien beschikken wij zelfs over een eigen legservice. Hierbij komen onze specialisten tegen een meerprijs bij u thuis om uw nieuwe vloer op een professionele manier te leggen. Kom snel naar Luxury Floors en wie weet loopt u binnenkort met het schitterend landelijk laminaat de deur uit!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen