Altijd de laagste prijsgarantie!

Gaat u binnenkort een laminaat- of PVC vloer leggen? Dan is een laminaatsnijder geen overbodige luxe. Hiermee knipt u iedere strook laminaat, PVC of vinyl perfect op de maat die u wenst. Geen gedoe meer met scheef gezaagde planken en geen last meer van hopen zaagsel op de vloer. Een laminaatsnijder maakt het leggen van uw vloer een stuk gemakkelijker! Bij Luxury Floors verkopen we laminaat- en vinylsnijders van het merk Maclean. Bekijk gauw ons assortiment hieronder.

1 artikelen  
De voordelen van een laminaatsnijder

Laminaat of PVC snijden, dat kan toch ook gewoon met een zaag(machine)? Zeker, maar toch is een laminaatsnijder een veel betere keuze. U profiteert met die apparaat namelijk van de onderstaande voordelen.

  • Een laminaatsnijder is veel stiller dan een zaag of een zaagmachine. Een stuk beter voor uw oren dus, maar ook, als u bijvoorbeeld in een appartement woont, voor de gemoedstoestand van uw buren. U wilt natuurlijk niet uw buren al op de kast jagen voordat u uw nieuwe woning heeft betrokken.
  • Snijdt u uw laminaat met een laminaatsnijder, dan komt er ook veel minder zaagsel en stof vrij dan bij een zaag. Het apparaat produceert vrijwel geen zaagsel, waardoor u na de klus een stuk minder opruimwerk hebt. Naast zaagsel komt er bij het gebruiken van een zaagmachine ook nog eens veel stof vrij. En echt gezond is dat natuurlijk niet.
  • Een laminaatsnijder is ook een stuk minder gevaarlijk. Het mes in het apparaat is namelijk vrij bot en bovendien heeft u geen gehannes met stroomdraden of iets dergelijks.
  • Met een laminaatsnijder krijgt u doorgaans ook een mooier resultaat dan met een zaag(machine). U kunt er namelijk mooi strak mee snijden waardoor de planken geen lelijke kartelrandjes krijgen. Ook voorkomt u schade aan de toplaag laminaat- of PVC planken doordat het de planken scherp en haaks afsnijdt.
  • Tot slot is een laminaatsnijder gewoon veel sneller dan een zaag. En hoe eerder de vloer erin ligt, hoe beter!

Laminaatsnijder kopen bij Luxury Floors

Schaft u een laminaatsnijder aan bij Luxury Floors, dan profiteert u van scherpe prijzen en een snelle levering door heel Nederland en België. Bestel snel of kom eens langs in onze grote showroom in Kampen.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 212 beoordelingen