Altijd de laagste prijsgarantie!

1 artikelen  
De voordelen van een laminaatsnijder

Laminaat of PVC snijden, dat kan toch ook gewoon met een zaag(machine)? Zeker, maar toch is een laminaatsnijder een veel betere keuze. U profiteert met die apparaat namelijk van de onderstaande voordelen.

  • Een laminaatsnijder is veel stiller dan een zaag of een zaagmachine. Een stuk beter voor uw oren dus, maar ook, als u bijvoorbeeld in een appartement woont, voor de gemoedstoestand van uw buren. U wilt natuurlijk niet uw buren al op de kast jagen voordat u uw nieuwe woning heeft betrokken.
  • Snijdt u uw laminaat met een laminaatsnijder, dan komt er ook veel minder zaagsel en stof vrij dan bij een zaag. Het apparaat produceert vrijwel geen zaagsel, waardoor u na de klus een stuk minder opruimwerk hebt. Naast zaagsel komt er bij het gebruiken van een zaagmachine ook nog eens veel stof vrij. En echt gezond is dat natuurlijk niet.
  • Een laminaatsnijder is ook een stuk minder gevaarlijk. Het mes in het apparaat is namelijk vrij bot en bovendien heeft u geen gehannes met stroomdraden of iets dergelijks.
  • Met een laminaatsnijder krijgt u doorgaans ook een mooier resultaat dan met een zaag(machine). U kunt er namelijk mooi strak mee snijden waardoor de planken geen lelijke kartelrandjes krijgen. Ook voorkomt u schade aan de toplaag laminaat- of PVC planken doordat het de planken scherp en haaks afsnijdt.
  • Tot slot is een laminaatsnijder gewoon veel sneller dan een zaag. En hoe eerder de vloer erin ligt, hoe beter!

Laminaatsnijder kopen bij Luxury Floors

Schaft u een laminaatsnijder aan bij Luxury Floors, dan profiteert u van scherpe prijzen en een snelle levering door heel Nederland en België. Bestel snel of kom eens langs in onze grote showroom in Kampen.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen