Altijd de laagste prijsgarantie!

Goedkoop laminaat in Zwolle nodig? Al vanaf 1,99 per m² bij Luxury Floors


Goedkoop laminaat, maar wel kwalitatief laminaat, wie wilt dat niet? Betaal niet langer teveel voor uw laminaatvloer. Luxury Floors is namelijk minimaal 50% goedkoper dan de dure speciaalzaken in Zwolle. Sterker nog, Luxury Floors heeft de allerlaagste prijsgarantie van Nederland en doet u de volgende belofte: als u het laminaat ergens anders goedkoper vindt, dan krijgt het gratis inclusief alle toebehoren. Zo weet u zeker dat u de vloer in Zwolle nergens goedkoper kunt vinden. Bestel goedkoop laminaat bij Luxury Floors en laat het bezorgen in Zwolle.

Benieuwd naar de Europese topmerken? Bekijk ons volledig assortiment goedkoop laminaat.

Goedkoop Europees top laminaat met gratis ondervloer

Het laminaat wordt rechtstreeks bij de fabrikanten ingekocht, waardoor wij u de hoogste kwaliteit kunnen bieden tegen de kleinste prijs. Met meer dan 300 verschillende laminaatvloeren is de kans groot dat uw de ideale vloer tegenkomt.

U krijgt bij aanschaf van uw laminaatvloer de ondervloeren gratis. Daarnaast worden vele vloeren ook nog eens geleverd inclusief plinten. Een kleine prijs voor laminaat met alle toebehoren.

Laminaat al vanaf €1,99 per m² in onze outlet

Wij zijn al 12 jaar de goedkoopste van Nederland en dat bevestigd onze outlet nog maar eens. In de outlet vindt u al laminaat tegen de weggeefprijs van €1,99 per m². Bekijk onze outlet en aanbiedingen.

Laat uw vloer bezorgen in Zwolle of kom langs in de showroom van Luxury Floors

U raakt niet uitgekeken in onze showroom van 1000m² met meer dan 300 soorten laminaat. De vloeren zijn direct leverbaar vanuit een enorme voorraad. Naast het laminaat zijn ook alle toebehoren aanwezig om uw vloer in Zwolle te leggen. Kom langs bij onze showroom en neem eerst rustig een kijkje. De specialisten staan voor u klaar en kunnen u voorzien van de beste tips en helpen u graag met uw keuze.

• Reisafstand Zwolle- Kampen 19,1 km en 15 minuten rijden
• Minimaal (!) 50% goedkoper dan de dure speciaalzaken
• Combineer met lunch of diner in het mooie kampen (www.kampen.nl)
• Rustig kijken in onze grote showroom
• Deze week met gratis ondervloer
• Gratis laminaat met alle toebehoren als u het ergens anders goedkoper kunt vinden

Bezoek onze showroom of neem een kijkje op onze website. Op de website kunt u een greep uit ons assortiment vinden. Zit uw laminaatvloer hier tussen, dan kunt u direct telefonisch (038-3374025) bestellen en wij bezorgen het bij u in Zwolle.