Altijd de laagste prijsgarantie!

Laminaat kopen Zuid-Holland


Alleen deze week! Geheel gratis ondervloer t.w.v. € 2,95 per m2(!) bij iedere bestelling! Wacht daarom niet te lang en onderneem deze week nog actie! U bent verzekerd van de laagste prijsgarantie.

PS: Wist u dat Luxury Floors ook restpartijen laminaat tegen dumpprijzen aanbiedt? Hier vind u de aller scherpste prijs op laminaat vloeren!

Grootste aanbod laminaat vloeren in Zuid-Holland

In ons grote magazijn vind u meer dan 300 verschillende soorten laminaat vloeren, van PVC klik vloeren tot bijna echte houten vloeren. Wij hebben de vloer die uw wenst op voorraad!

Benieuwd naar de Europese topmerken? Bekijk ons volledig assortiment goedkoop laminaat.

Waarom laminaat?

Laminaat geeft op een goedkopere manier het juiste en chique sfeer in uw woning in Zuid-Holland, een laminaat vloer is vergeleken met een houten vloer tot wel 60% goedkoper! Ook bieden wij restpartijen aan! Bekijk onze pagina restpartijen zodat ook u kunt zien dat het echt nergens anders goedkoper is! Weggeef prijzen!!!

Kwaliteit laminaat

Er zijn verschillende soorten kwaliteit klasses van laminaat. Bekijk hier de verschillende soorten klasses die Luxury Floors hanteert.

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.7/10 - 158 beoordelingen