Altijd de laagste prijsgarantie!

Laminaat kopen in Zeeland


Alleen deze week! Geheel gratis ondervloer t.w.v. € 2,95 per m2(!) bij iedere bestelling! Wacht daarom niet te lang en onderneem deze week nog actie! U bent verzekerd van de laagste prijsgarantie.

PS: Wist u dat Luxury Floors ook restpartijen laminaat tegen dumpprijzen aanbiedt? Neem contact met ons op voor het aanbod.

Bekijk de collectie

Meer weten over laminaat?

Laminaat is een samengeperst materiaal met een speciale harde toplaag voor slijtvastheid. Deze toplaag wordt geeft vaak de kwaliteit van het laminaat weer. Hoe harder de toplaag des te slijt vaster het laminaat. Het laminaat is daarmee dan heel geschikt als binnenhuisvloer voor gezinnen die kleine kinderen hebben.

Kwaliteit laminaat

De kwaliteit van het laminaat wordt bepaald door de toplaag en de daarmee slijt- of stootvastigheid. Hiervoor zijn de volgende classificering gebruikt.

  1. AC1 klasse 21 voor licht gebruik
  2. AC2 klasse 22 voor normaal of matig intensief gebruik
  3. AC3 klasse 23 voor het wat intensiever gebruik
  4. AC3 klasse 31 voor lichte commerciële doeleinden
  5. AC4 klasse 32 voor normale commerciële doeleinden
  6. AC5 klasse 33 voor intensieve commerciële doeleinden zoals winkelpanden kantoren enz..


Bij Luxury Floors leveren we standaard het AC3, 4 en 5 waarbij de slijtvastheid dus van hele hoge kwaliteit is. Dit laminaat krijgt u bij ons met KEIHARD DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE IN HEEL NEDERLAND! Lees direct meer over goedkoop laminaat van Luxury Floors.

Merken laminaat

Luxury Floors heeft c.a. 80.000m² voorraad met allerlei soorten laminaat. U kunt kiezen uit een V- groef als laminaat tegel. Alle soorten laminaat staan bij ons in de showroom uitgestald. Zo kunt u zien hoe het er bij u in de woonkamer eruit komt te zien.


“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.7/10 - 158 beoordelingen