White wash laminaat


White wash laminaat valt het beste te omschrijven als gebleekt laminaat. Door de techniek die hiervoor wordt gebruikt wordt de vloer lichter, maar blijven de houtnerven zichtbaar. Dankzij de lichte kleur en de natuurlijke uitstraling staat white wash laminaat prachtig in uw woning of bedrijfspand. Bij Luxury Floors koopt u dit type vloer tegen de meest scherpe prijzen. Bekijk ons assortiment hieronder en bestel gauw uw favoriet.

Wat is white wash laminaat?

White wash laminaat heeft alles te maken met de kleur van de vloer. We hebben het hier namelijk over een laminaatvloer die gebleekt is. Als gevolg hiervan heeft iedere white wash vloer een soort witte gloed. Doordat de houtnerf na het bleekproces zichtbaar blijft heeft dit type vloer een zeer natuurlijke uitstraling en lijkt het net op een echte houten vloer.

De voordelen van white wash laminaat

Met een white wash laminaatvloer haalt u een zeer karakteristieke vloer in huis die gegarandeerd prachtig staat. Dit type vloer biedt vele voordelen:

  1. De houtlook is misschien wel de meest geliefde uitstraling voor een vloer. Een echte houten vloer leggen in uw woning is echter duur en onpraktisch. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven om de uitstraling hiervan na te bootsen. De white wash vloer is misschien wel de beste hiervan. Wat hoort er namelijk echt bij een houten vloer? Juist, houtnerven. Het voordeel van white wash laminaat is dat de houtnerven er na het bleekproces extra uitspringen. Zo hebt u dus een vloer met een enorm natuurlijke uitstraling.
  2. Een white wash vloer brengt daarnaast een bepaalde sfeer in uw woning, namelijk die van elegantie en rust. De gebleekte vloerplanken zorgen voor een elegant en romantisch ogende vloer. De lichte kleur brengt daarnaast rust in huis en zorgt ervoor dat de ruimte waar u de vloer legt groter overkomt. Ideaal wanneer u niet zo heel groot woont.
  3. White wash laminaat is ten slotte met vrijwel elke interieurstijl te combineren. Dit komt onder andere doordat het in verschillende kleurtinten verkrijgbaar is, van extreem licht tot wat donkerder. Zo is er altijd wel een kleur die perfect past bij de rest van uw interieur. Dus of u nu een landelijk of een modern interieur hebt, de juiste white wash vloer zit er altijd voor u tussen.

White wash laminaat kopen bij Luxury Floors

Bent u op zoek naar een white wash laminaatvloer tegen een scherpe prijs? Dan zit u goed bij Luxury Floors. Bij ons vindt u een ruim aanbod laminaat in white wash stijl. Bestel gauw uw favoriet en profiteer van een snelle levering door heel Nederland en België. Als u dat wilt komen onze professionele vloerenleggers graag bij u langs om de vloer te leggen. Wilt u eerst liever een aantal vloeren met uw eigen ogen bekijken? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Kampen.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen