211 artikelen  Laminaat met een waterafstotende toplaag

Maar hoe kan het dan dat waterbestendig laminaat geen vocht doorlaat? Waarin verschilt het van een normale laminaatvloer? Het grootste verschil zit hem in de toplaag van de vloer. Watervaste laminaatplanken zijn voorzien van een innovatieve en waterbestendige coating die ze beschermt tegen vocht. Maar niet alleen de bovenkant van de planken zijn waterafstotend. Ook de zijkanten en de groeven zijn uitgerust met een waterafstotende coating. Zo kan er zich op geen enkele manier water binnendringen in uw vloer!

Watervast laminaat in de keuken

Veel mensen zijn huiverig om laminaat te leggen in hun keuken. De kans is hier immers vrij groot dat er water, vuil, schoonmaakmiddelen of etens- of drinkensresten op de vloer terechtkomen. Daarom zie je bijvoorbeeld relatief veel tegelvloeren in keukens liggen. Maar met waterbestendig laminaat hoef je niet bang te zijn dat je vloer beschadigd raakt. Zo kun je dus perfect de laminaatvloer in je woonkamer door laten lopen in de keuken.

Waterbestendig laminaat in de badkamer

Laminaat in de badkamer ligt nog minder voor de hand dan in de keuken. Maar ons waterbestendig laminaat is bij uitstek geschikt om te plaatsen in uw badkamer. Dat er in de badkamer water op uw vloer terechtkomt is onvermijdelijk, maar watervast laminaat geeft het water geen kans om in de planken te trekken. De vloer zwelt dus niet op en komt niet omhoog. Op deze manier is laminaat uitstekend geschikt voor uw badkamer. Bijkomend voordeel: een laminaatvloer heeft u veel sneller en gemakkelijker gelegd dan een ouderwetse tegelvloer.

Waterbestendig laminaat kopen bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors vindt u meer dan 100 kwalitatieve laminaatvloeren met waterbestendige eigenschappen. In ons assortiment vindt u producten van verschillende topmerken:

  • Quick-Step: naar eigen zeggen zijn de nieuwste laminaatvloeren van het Belgische Quick-Step ’s werelds eerste écht waterafstotende laminaatvloeren. Dankzij de hypermoderne ‘HydroSeal’ coating krijgt vocht absoluut geen kans. Andere redenen waarom u moet kiezen voor de vloeren van Quick-Step: hun natuurlijke en authentieke karakter, de krasbestendigheid en natuurlijk onze laagste prijsgarantie.
  • Classen: ook het Duitse topmerk Classen heeft meerdere watervaste laminaatvloeren in haar collectie. Voor ieder interieur hebben wij wel een geschikte waterbestendige Classen vloer!

Profiteer van onze laagste prijsgarantie

Bestel gauw bij Luxury Floors en profiteer van ons goedkope laminaat tegen de laagste prijsgarantie. Ziet u dezelfde vloer ergens goedkoper? Dan krijgt u hem bij ons helemaal gratis. Daarnaast bieden we een snelle levering door heel Nederland en België en heeft u uw waterbestendige laminaatvloer altijd zo in huis. Weet u nog niet zeker welke vloer u wilt hebben? Kom dan gerust eens langs in onze showroom.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen