Vergrijsd eiken laminaat


Bent u tijdens de coronaperiode geïnspireerd geraakt om uw woning een compleet nieuwe uitstraling te geven? Dan mag een schitterende nieuwe vloer hierbij natuurlijk niet ontbreken. Vandaag de dag zijn de laminaatvloeren nog steeds onverminderd populair. Niet zo verrassend dus dat deze vloer inmiddels in tientallen soorten, kleuren en patronen verkrijgbaar is. Een goed voorbeeld hiervan is het laminaat vergrijsd eiken. Grijs staat erom bekend dat het in meer dan 50 tinten komt, waardoor het de ideale match is voor ieder robuust en stoer interieur. Bekijk snel alle oogverblindende grijstinten in het assortiment van Luxury Floors en wie weet geniet u binnenkort van een compleet andere uitstraling in huis!

Eikenhout is al eeuwenlang geliefd in huis

Het zal u waarschijnlijk niets verbazen, maar tot op de dag van vandaag is eikenhout dé meest populaire houtsoort in Nederland. Dit komt vooral doordat deze houtsoort ervoor zorgt dat iedere woning een luxe en robuuste uitstraling krijgt. De robuuste uitstraling ontstaat doordat geen een enkele houtnerf hetzelfde is, waardoor het geheel een stoer karakter krijgt. Bovendien is het fijn om te weten dat eikenhout van nature ijzersterk is en makkelijk bewerkt kan worden. Niets voor niets ziet u deze houtsoort het vaakst terugkomen in een traditionele houten vloer. Geen liefhebber van deze vloer? Dan is het laminaat in de kleur vergrijsd eiken de perfecte match voor u.

Geniet van realistische houtnerven

De afgelopen jaren hebben de vloerenfabrikanten niet stil gezeten. Er is constant geïnnoveerd, waardoor er ontzettend veel nieuwe vloeren zijn ontstaan en bestaande vloeren aanzienlijk zijn verbeterd. Een goed voorbeeld hiervan is het laminaat in vergrijsd eiken. Deze laminaatvloer wordt geproduceerd aan de hand van de modernste druktechnieken. Dit betekent dat er in iedere bovenlaag van een laminaatplank een realistisch houtpatroon wordt gedrukt. Deze houtnerven zijn zicht- en voelbaar aanwezig wat ervoor heeft gezorgd dat het niet meer te onderscheiden is van een echte houten vloer. Zelfs niet wanneer beide vloeren naast elkaar liggen. Wie wil dat nou niet?!

Maak kennis met de vele voordelen van laminaat

Laminaatvloeren zijn al sinds de introductie in de jaren 70 van de vorige eeuw onlosmakend verbonden met Nederlandse huishoudens. Dit heeft laminaat te danken aan het feit dat het minder kwetsbaar is dan bijvoorbeeld een houten of een marmeren vloer. Door te kiezen voor een laminaatvloer, kiest u in ieder geval voor de onderstaande voordelen:

  • Laminaat is verkrijgbaar in tientallen verschillende soorten, maten en kleuren. Hierdoor is er altijd een exemplaar te vinden die perfect bij uw interieur past.
  • Voor iedere budget is er een laminaatvloer te vinden. Tegenwoordig is het aanbod aan laminaat enorm wat betekent dat er zelfs verschillende prijsklassen zijn.
  • Laminaatvloeren zien er realistischer uit dan ooit tevoren. Vrijwel de meeste vloeren zijn niet meer van echt hout te onderscheiden dankzij de natuurgetrouwe eigenschappen van het materiaal.
  • Geschikt voor vrijwel iedere ruimte, zelfs in de badkamer. Bekijk maar eens ons waterbestendig laminaat.
  • Eenvoudig zelfstandig te leggen dankzij het handig kliksysteem. Hierdoor legt u in slechts enkele minuten al een zeer groot oppervlak.
  • Volledig onderhoudsvriendelijk. Met een stofzuiger, bezem en een dweil heeft u het onderhoud zo gedaan.

U vindt het laminaat vergrijsd eiken bij Luxury Floors

Bent u op zoek naar dé perfecte vloer voor een robuust en stoer interieur? Dan zit u met het laminaat vergrijsd eiken zeker weten goed. Deze vloer vindt u in het assortiment van Luxury Floors en is verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen. Hierbij kunt u onder andere denken aan een variant met extra brede planken. Behalve de mooiste laminaatvloeren vindt u bij ons ook een uitgebreid aanbod aan ondervloeren, accessoires en plinten. Op die manier kunt u bij ons altijd terecht voor alles dat u nodig heeft om uw vloer compleet te maken. Kom snel langs in onze showroom in Kampen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen