Altijd de laagste prijsgarantie!

Goedkoop laminaat in Utrecht kopen


Wilt u goedkoop laminaat kopen? Luxury Floors heeft de allerlaagste prijsgarantie van Nederland en dus ook van Utrecht. In ons assortiment vindt u alle Europese topmerken tegen stuntprijzen. We zijn er zo van overtuigd dat wij het goedkoopste laminaat van Utrecht hebben, dat wij u een laminaatvloer met alle toebehoren gratis meegeven, als u de vloer elders goedkoper kunt vinden.

Topkwaliteit laminaat kopen tegen hele kleine prijzen. Een kleine moeite om online onze laminaat vloeren te bekijken, zeker als u weet hoe veel u kunt besparen op het kopen van laminaat. Het laminaat wordt in Utrecht bezorgd.

Dé laminaatspecialist van Nederland voor goedkoop laminaat

Luxury Floors heeft een enorm assortiment aan laminaat voor u uitgestald in de showroom in Kampen. Online en in onze showroom vindt u meer dan 300 soorten, waaronder alle Europese laminaat topmerken. Benieuwd naar de Europese topmerken? Bekijk ons volledig assortiment goedkoop laminaat.

Laminaat al vanaf €1,99 per m² in onze outlet

Vanuit de fabrikant rechtstreeks bij ons binnen, zonder tussenhandel. Door onze minimale winstmarge bieden wij u de allerlaagste prijsgarantie. Al meer dan 12 jaar het goedkoopst in Nederland! We hebben in onze outlet zelfs al laminaat vanaf €1,99 per m2.

Laat uw vloer bezorgen in Utrecht of kom langs onze showroom

Naast ons ruim laminaat aanbod hebben wij ook alles in onze showroom wat u verder nodig hebt om uw laminaat te leggen in Utrecht. Onze specialisten helpen u ook graag met de keuze en hebben door hun jarenlange ervaring verscheidene tips voor u.

• Reisafstand Utrecht- Kampen 100 km en 1 uur en 9 minuten rijden
• Minimaal (!) 50% goedkoper dan de dure speciaalzaken
• Combineer met lunch of diner in het mooie kampen (www.kampen.nl)
• Rustig kijken in onze grote showroom
• Deze week met gratis ondervloer
• Gratis laminaat met alle toebehoren als u het ergens anders goedkoper kunt vinden
• Laat uw vloer bezorgen in Utrecht

U kunt onze showroom bezoeken, maar u kunt op onze website ook een greep zien uit ons assortiment. Mocht uw laminaat hier tussen zitten dan kunt u ook telefonisch (038-3374025) bestellen en laten we het bij u thuis bezorgen.

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.7/10 - 158 beoordelingen